cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Adaptör Isınması

(Topic created on: 05-09-2024 09:48 AM)
252 Views
arxus
Active Level 4
Options
Galaxy A
Samsung'dan A34 telefonuma 1 2 hafta önce 25 W adaptor almıstım ama adaptor fazla ısınmaya basladı sarj 30 u gecince adaptor triplere giriyor ae normal mi gidip degistiriyim mi neden boyle
15 Comments
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy A
Adaptör orijinal mi? Ben de de ısınıyor sorun yok hızlı şarj özelliği açıksa sıcaklığı artabilir
arxus
Active Level 4
Galaxy A
Samsung magazasından aldım hızlı sarj acık
0 Likes
Solution
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy A
Tamam orijinal o zaman ısınması doğal her adaptörde olan birsey sorun yok kullan ama telefon şarjdayken kesinlikle oynama telefonun şarjın dolmasına izin ver
arxus
Active Level 4
Galaxy A
sagol kanka eyw
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy A
Rice ederim
Galaxy A
Gayet normal hiç bir şey olmaz
Galaxy A
Merhaba,

Farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile denediğinizde de aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gayet normal hocam orjinal sarj adaptörü kullanıyorsanız ısınması doğal bende a34 5g kullanıyorum 25 watt süper hızlı sarj destekli benim adaptörümde ısınıyor.
arxus
Active Level 4
Galaxy A
anladım eyw
0 Likes