cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Adaptörün ucunda yanık gibi izler var

(Topic created on: 01-30-2024 11:45 AM)
454 Views
WolfGangA34
Active Level 3
Options
Galaxy A

Telefoncuya sorduğumda orjinal olduğundan bir şey olmaz dedi birde buraya sorayım dedim

image

12 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
yeni adaptör aldım adaptör 6 aylıkken bile olmuştu bunlar yani prizle temas ettiğinden dolayı oluyor ama tehlikelimi bilmiyorum
WolfGangA34
Active Level 3
Galaxy A
Prize takınca bir çıt diye ses çıkıyor priz de hafif boşluk olursa böyle olabilir dediler bana ama bütün ev aynı priz 😄
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen bendede bazen çıkıyor o ses hatta takınca ışık bile nadiren görüktüğü oluyor 1 saniyelik falan
Birgi
Active Level 5
Galaxy A
Bu tip prizin temas/temassızlık durumlarından dolayı telefonu korumak için önce şarj cihazını prize takmak, sonra şarj kablosunu telefona takmak yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Araştırdım şöyle birşey buldum: bunun sebebi elektrik akımı geldiğinde temas alanının yetersiz kalmasıdır. Bu sebeple fişte küçük hasar izleri görebilirsiniz. Bu normal bir durumdur.
WolfGangA34
Active Level 3
Galaxy A
Aynısı telefoncu da dedi adaptör orjinalsa herhangi bir sıkıntı yaratmaz dedi ben yinede buraya da sorayım dedim zaten şuan içim rahat kafamı kurcalıyordu telefona zarar verir mi diye
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yok sorun olmaz rahat ol, tamam
WolfGangA34
Active Level 3
Galaxy A
Yok sorun yok şuan priz değiştirebilirim ama evdeki tüm prizlerde boşluk oluşuyor yani istemesem de olucak:D
sivhaba
Active Level 7
Galaxy A
Prizlerin ağızları topraklı fişlerden sebep genişler . Bu şarj aletlerinin uçları topraklı fişlere nazaran ince olduğu için ilk takışta ark yapar . Çok rahatsız ediyorsa Amerikan dönüştürücü alıp takarsan ilk teması dönüştürücü yapacağından adaptör ucun sağlam kalır1706605942888.jpg