cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil Durum SOS Nasıl Kapatılır?

(Topic created on: 04-02-2025 05:13 PM)
155 Views
emrekaya
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A55 telefonum işte çalıştığım sırada sürekli acil durum sos çağrısı gönderiyor. Dün çalıştığım sırada 112'yi aramış mesela. Bunu nasıl kapatabilirim? İnternet üzerindeki yer alan bilgide bulunan yönlendirmeleri takip ettim ancak Acil Durum SOS sayfasında kapatma butonu görünmüyor.

image

8 Comments
ereenn
Active Level 6
Galaxy A
acaba cebinizde falan yanlışlıkla yan tuşa mı basıyorsunuz
emrekaya
Active Level 1
Galaxy A
İş sırasında telefonu elime dahi almıyorum, 5 kez üst üste güç tuşuna basılması da pek mümkün gelmiyor doğrusu.
ereenn
Active Level 6
Galaxy A
tuşta bir problem olmasın, benim bildiğim acil sos tamamen devre dışı bırakılamıyor ama kaydırma seçeneğini açarsanız acil sos e geçmesi daha zor olur
emrekaya
Active Level 1
Galaxy A
Samsung sitesinde kapatılabildiği bilgisi yer alıyor ama bende o kısım aktif değil.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-turn-off-emergency-sos-function/
ereenn
Active Level 6
Galaxy A
ya da özel numara kısmına kendi numaranızı falan girin1743604141697.jpg
emrekaya
Active Level 1
Galaxy A
Numara kısmına 0000 girdim ama sorunu tamamen çözme peşindeyim.
ereenn
Active Level 6
Galaxy A
ben de de yok o ayar, büyük ihtimalle bölge ile alakalı arama kaydedici gibi o da avrupa ülkelerinde açılmıyor mesela. bölgeyi değiştirirseniz kökten çözersiniz yoksa numara kısmına sallayın bir şey o da kökten çözüm oluyor ama acil sos önemli bir ayar siz yine de güç tuşunu bir kontrol ettirin kendi kendine basıyor olabilir 1743604252900.jpg
Galaxy A
6.1 ile kapatma ayarı kapatıldı😊