Original topic:

A73

(Topic created on: 04-08-2025 08:57 PM)
151 Views
furkankaannnn
Active Level 5
Options
Galaxy A

Selamlar.

2 senedir Galaxy A73 kullanıyorum.Genel olarak performansından memnunum.Ancak şöyle bir sorum var;yukarıdaki paneli aşağı doğru çektiğim zaman sanki kasarak iniyor ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu.Telefonu sıfırlamak bir çözüm müdür yoksa yavaşlatma politikasının eseri midir?

1 defa sıfırladım telefonu 2 senede çok oyun oynayan biri değilim ama fazlasıyla uygulama yükleyip silmişimdir. Teşekkürler.
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hep Mi Öyle Oluyor?
0 Likes
KyberNexux
Active Level 4
Galaxy A
Kardeşim 2 yil boyunca kullandım memnun da kaldim arada sirada kasmasina ragmen. Reddit forumlarinda gezdim durdum. Kilit ekranındaki kısayollardan birine el fenerini koydun mu? Koyduysan onu kaldır. Normal durumlardaki kasmayi ortadan kaldiriyor ama ozellikle oyun oynarken ya da video izlerken kaydirirsan ufak da olsa kasma olur. O da cihazin ve yazilimin sorunu.
furkankaannnn
Active Level 5
Galaxy A
Sen nasıl bir kralsın ya valla Allah razı olsun dediğin gibi kaldırdım çözüldü anında.. Ama buna sebep olan ne acaba ?
KyberNexux
Active Level 4
Galaxy A
Kimse onun cevabını bilmiyor. Dünya uzerindeki en sacma bug olabilir. Zamanında baska bir kral redditte yardimima kostugunda ayni hissetmistim. Oyle bir firma ki kendimiz deneme yanilma yoluyla cozum buluyoruz.
furkankaannnn
Active Level 5
Galaxy A
Kral benim düşünemediğim senin bildiğin başka enterasan bilgi veya bilgiler var mı bu telefonla alakalı?
0 Likes
KyberNexux
Active Level 4
Galaxy A
Oncelikle Ram Plus aciksa mutlaka kapat. Inanilmaz batarya tüketiyor ve performansı etkiliyor. Uzun vadede bataryana zarar verir. Depolama alanı olarak min 30gb boş alan birakmaya calis olabildigince yedekle. Ekrana cift tikladiginda ekran pat diye aciliyorsa Always On Display ayarlarından "Yeni bildirim gelince göster" secenegini seç. Ayarlarda da arama kismina "ekran kapalıyken simgeyi göster" yaz ve gostermek icin dokun secenegini sec. Cift tikladiginda daha guzel gecisli bir sekilde acilir ekran.
0 Likes
KyberNexux
Active Level 4
Galaxy A
Cihazi kutudan cikardigim sekliyle ve One UI 5 ile kullanırken sorunsuz kullanıyordum. One UI 6 ve 6.1 ile yavaslama ve kasma problemleri ortaya cikmaya baslamisti. Isteyerek yaptiklarindan cok yazilimi beceremediklerini dusunuyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Arayüz Ağır Geliyor Bu Cihazlara Bir Süre Sonra
0 Likes
KyberNexux
Active Level 4
Galaxy A
Farkli animasyonlar verdikleri icin stabiliteye ve optimizasyona cok onem vermediklerinden kaynaklidir yuksek ihtimalle. Umarin yeni surum ile bu sorun ortadan kalkar.
0 Likes