cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A73 telefonda 120 - 60 fps sorunu

(Topic created on: 12-11-2023 06:20 PM)
480 Views
v_pnly
Active Level 2
Options
Galaxy A

Telefonum gecen hafta nem uyarısı verdiği icin garantiye yolladım ve şarj soketi degisimi yapıldı. Göndermeden once oyunda game booster da max görüntü kalitesinde olmasina ragmen 120 fps veriyordu pil tasarruf moduna alınca 60 hz e düştüğü için ekran 60 fps oluyordu doğal olarak ve bu bana yetiyordu ama şimdi pil tasarruf moduna alınca 40-30 fps lere düşüyor ve oyunun akiciligi çok kötü oluyor. Nasil duzeltebilirim bunu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  v_pnly,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Boşuna açtırmışssın cihazı,usb verisini silip,hata ayıkkamayı açıp yeniden baslatınca genelde düzeldi çoğu kişinin cihazı.
Sorununuz için ise 14 kurdunuz mu?Eger kurduysanuz yedek alıp sıfırlayın cihazı.Eger 14 kurmadıysanız,ekran yenileme ayarınızı yükseltin,oyunu pil tasarrufu listesinden çıkartıp bildirimi gelmemesi sorun olmayan bütün uygulamaları DERİN UYKU MODUNA koyun ve cihazı yeniden baslatın.
v_pnly
Active Level 2
Galaxy A
İlk başta zaten veri sildim ama olmadı. Telefonu sıfırladım ve ayreten yine veri sildim olmadı. Android 14 güncellemesi gelmedi daha bana. Diğer dediğin ayarları yaptım zaten ama olmadı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tekrar gömderin,anakart'a zarar vermiş olabilirler.
0 Likes
v_pnly
Active Level 2
Galaxy A
Yok o kadarda değildir sanmiyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Olsun,bakılsın.
0 Likes
v_pnly
Active Level 2
Galaxy A
Pil tasarruf modunada 60 fps yapmayı başardım ama hala 90 fps de takili kaliyor
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  v_pnly,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes