cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71

(Topic created on: 12-20-2020 05:55 PM)
596 Views
aktaşss
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba ön kamera ayarlarınız nasıl eşimin telefonu oppo a5 ikisiyle çekim yapıyorum ayni açıdan benim telefonun çekimi berbat acaba ayarladamı sorun vardır 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Ön kamerayı girin ve sol taraftaki 3:4 seçin ve güzellik modları kapatmanı tavsiye ederim faydası olucaktır

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
evet kardeşim Böyle ama güzellik modları sağ taraftaki işaret e girip kapalı olduğundan emin olunuz

View solution in context

Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba aktaşss,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
29 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Ön kamerayı girin ve sol taraftaki 3:4 seçin ve güzellik modları kapatmanı tavsiye ederim faydası olucaktır
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
Bu sekilde mi yapcam

20201220_182519_1484.jpg

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
evet kardeşim Böyle ama güzellik modları sağ taraftaki işaret e girip kapalı olduğundan emin olunuz
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
tesekkur ediyorum kardeşim kapattım hepsini birde böyle deneyelim sorun kalmaz inşallah
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
gerçekten hic kaile alan yok bu kadar yüksek çözünürlük kamera var hic bir ise yaramıyor kıpkırmızı bir yüz ifadesi çekiyor selfi berbat bu forum neden var acaba a serisi gerçekten berbat tek kamera olsun sağlam olsun cok kamera olup bir ise yaramadiktan sonra
ilker1982
Active Level 6
Galaxy A
berbat ötesi a serisi ne ses var ne görüntü ios kaçınılmaz
aktaşss
Active Level 6
Galaxy A
az telefon cok huzur politikası ios ,ama samsung o kadar çok model çıkarıyorki gittikçe berbat etti kendini
ilker1982
Active Level 6
Galaxy A
katılıyorum bir yazı paylaştım ve modorotorden cevap geldi paylaştım geleni bakın ne yazmışlar modorotorler
ilker1982
Active Level 6
Galaxy A
Valla engelde atsalar edeceğim