cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 sorunu

(Topic created on: 04-06-2023 11:04 PM)
544 Views
smnrozcl
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar selam,

Sizlere 2.5 senedir yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum.A71 cihazını 2020yılında almıştım aldığım ilk gün ekranın alt orta tarafında yeşil bir ışık süzmesi olduğunu **bleep** ettim.Bu yeşillik geceleri veya uygulamalar dark modundayken belli oluyordu.Telefonu satın aldığım 2.gün telefonumu teknik servise gönderip ürünün fabrika hataları olduğunu aynı modelle değiştirmek istediğimi belirtmeme rağmen değiştirmeden bir şey yok diyerek gönderdiler üstelik telefon kutusunu bile açmadan göndermiş olabilirler çünkü içindeki kulaklık vs gibi ürünleri göndermediğimi belietmişler ama göndermiştim.Aradan belirli bri süre geçti ve telefonumda 3 4 ay önce bir anda parmak izi sensörü çalışmamaya başladı üstelik telefonu düşürmeme rağmen.Kaç kere canlı desteğe bağlandım kaç kere müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde çözemediler 1 ay geçtikten sonra kendi kendine geri geldi parmak izim.Bu haftada telefonun kendi şarj aletini takmama rağmen şarj olmamaya başladı.Başka şarj aleti taktım ve o şarj aletini de daha prize sokmadan şarj olmaya başladı diye bildirim geldi.Bugün kaç tane telefoncuya sordum hepsi soketinde sorun olduğunu söyledi.Akiam eve geldiğimde 3saat şarj olmadı şarjı ancak %85e gelebildi.Sonrasında telefonu kapatıp açtım 3 4 kere ve aşrj aletini yeniden denediğimde telefon bütğn şarj aletleriyle şarj olmaya başladı.Benim gibi böyle kronik sorunlar yaşayıp asla ilgilenilmeyen ve mağdur olan herkese umarım bir ses olur.
9 Comments
özk4n_m22
Active Level 4
Galaxy A
Hep satana kadar ondan sonra ne yaparsan yap
serdarr
Active Level 9
Galaxy A
Bende o yıllarda A71 almıştım tek sorun sadece geceden sabaha hiç kullanmadan ýüzde 10 şarjı yiyordu hala aynı zaten
JoSePH52
Active Level 6
Galaxy A
Bende de var o a71 ama kasma donma sadece pubg gibi ağır oyunda var normalde yok bide 4k 30 fps video çekiyor ama 1080 p yi de 30 fps cekiyor bu cok saçma onu 60 yapabilirlerdi bide a71 den düşük a51 ama pubg da 60 fps ama bu 45 fps onu da hiç düzgün oynatmıyor tek iyi yanı bence ekranı büyük ve kaliteli orta segment e göre 60 hz ama olsun üzmedi pek
smnrozcl
Active Level 4
Galaxy A
Sizde bu sorunlar olmadı mı?
JoSePH52
Active Level 6
Galaxy A
Hayır olmadı ben ztn ikinci el aldım geçen sene fln sayılır ztn garantisi de yoktu alırken
smnrozcl
Active Level 4
Galaxy A
O zaman benimki ile alakalı bir sorun var
smnrozcl
Active Level 4
Galaxy A
Başka sorunu var mı
smnrozcl
Active Level 4
Galaxy A
Bende ilk günkü gibi seri çalışıyor
smnrozcl
Active Level 4
Galaxy A
Bence bende ki cihazda üretimsel bir hata var yani aldığımdan beri sorun yaşıyorum kaç kez kayıt açtırdım sistemlerinde de gözüküyordur ve asla ilgilenilmedi.