cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 kamera odaklama sorunu

(Topic created on: 12-09-2020 03:58 AM)
741 Views
Seyyahanim
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A71 bugün aldım daha. 24 saat bile olmadı. Eve geldiğim gibi Wi-Fi ye bağladım ve gerekli kurulumu yaktım. Yazılim güncellemesi gerek dedi ve güncelleme yaptı. Akşam incelemeye başladım telefonu, sosyal medyada blog kullaniyorum dolayısi ile kitaplar ve içerikler ile ilgili görsel çekmem gerek ve bu telelofonu da bunun için aldım. Ama berbat.. Resimler flu, küçük bir noktayı odakliyor kalanı flu çıkıyor. Burada yazan çözümlerin hepsine başvurdum, kapatıp açma sıfırlama vs denedim ama olmadı. Google desteği oldugu için ve kameraya güvenerek aldım ama şu an bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. 

6 Comments
Zehya
Active Level 6
Galaxy A
Keşke güncellemeseydin arkadaşım. Bütün A71ciler bu güncellemelerin telefonu mahvetmesinden dertliyiz.Güncellemelerden önceki hali çok daha iyiydi kameranın. Özelliği az ama kaliteli. Android 11 i bekliyoruz bakalım belki o zamana düzelir diye umud ediyoruz.
Seyyahanim
Active Level 1
Galaxy A
Koskoca samsung bu diye düşündüm alırken. Böyle bir sorun olacağını tahmin edemezdim. İnternetten şikayetlere bakmak aklımın ucunda bile geçmedi. Actığım gibi de güncelleme deyince gerekli bir şey herhalde, uretildigi günden bu yana kapalı neticede diye düşündüm. Ama bu bana tecrübe oldu, bundan sonra cihaz alırken özelliklerine ve şikayetlerine bakacağım. Bir an önce inşallah bu sorunu hallederler. Yoksa bütün güvenim biter samsunga karsi.
Zehya
Active Level 6
Galaxy A
Oppo reno 2z ile Samsung A71 arasında kalınca bende sizin gibi koskoca demiştim. Aynı şekilde benimde aklıma gelmedi şikayetleri incelemek ve bu telefonla, telefon alacakken ne yapmam gerektiğini öğrendim. Birebir aynı duyguları yaşıyoruz, bütün A71 sahipleri..
Seyyahanim
Active Level 1
Galaxy A
Aynen öyle.. Bir sonrakine ne yapmamız gerektiğini öğrendik. Az da değil parası üstelik.
Zehya
Active Level 6
Galaxy A
Memleketimizde geçinmek zor, herşey pahalı hele yeni telefon almak asgari ücretli için lüks olacak neredeyse. Ben bu telefonun daha 28 ay borcunu ödeyecem. O kadar para verdiğimiz telefonlar böyle olunca canı sıkılıyor insanın haliyle. Aslında b telefonun donanımını tasarımını seviyorum, şık kibar bi tel, keyifli ama işte güncellemeler mahvetti. Güzel bi güncelleme alsak üst segment telefon gibi kullanırız
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Seyyahanim,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD