Resolved! Solved

Original topic:

A71 boşta çok şarj yiyor

(Topic created on: 02-02-2021 10:23 AM)
1427 Views
Samsung_LPR5MPO
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

A71 telefonumu gündüz kullanımda normal bir şekilde kullanıyorum, fakat her gece %12 şarj gidiyor. 1.5 saatte %3 şarj gitti. Gündüz aynı şekilde denediğimde 3.5 saat sonunda %1 şarj gitmişti. Pil kullanımında da görünmüyor. Telefon yazılımı güncel.

11 Comments
YasinS10Lite
Active Level 10
Galaxy A
Son gelen yazılımda bir sorun vardır büyük ihtimal. Samsung cihazlar geceleri ortalama %3-5 şarj yer. Gün içinde de fazla gitmez şarjları.
AlperM34
Active Level 9
Galaxy A
Gece yatarken telefonun arka planında çalışan uygulamaları (Wi-fi, bluetooth, şebeke, Konum, senkronizasyon,) kapatırsanız gece telefonunuzun şarji çok daha az gider, ben yukarıda yazdıklarımın hepsini kapatıyorum; geceleri hiç kullanmadığım zamanlarda şarjı %1 gidiyor.
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
benimde hepsi kapalı vifi hariç yüzde 10 gitmiş daha dün yeni aldım teli
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
dün aldım bende gece 1 buçukta yüzde 78 sekiz di bıraktım bu sabah 10 da aldım 68 kalmış yüzde 10 gitmiş inşallah düzelir pişman olmam aldığıma
Samsung_LPR5MPO
Beginner Level 5
Galaxy A

Yabancı forumlarda bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Yazılımsal olabilir, cihazı sıfırladınız mı?

serdarr
Active Level 10
Galaxy A
daha yeni dün satın aldım hocam teli sıfırlamadım
Duygu024
Active Level 4
Galaxy A
Android 11 gelsede bu sorundan kurtulsak
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
bence yazılımla alakalı deildir bu pilin kapatisesi buladar yada pil hatali fabrika çıkışlı sanmiyorum yani android 11 le 12 le düzeleceğini😆
FrknReis
Active Level 3
Galaxy A
Harbiden bnedede gidiyor gece yazilimsal bence duzelebilir