cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A71 Sar degeri normal mi?

(Topic created on: 03-26-2021 02:14 PM)
719 Views
GalaxyTurkiye
Active Level 1
Options
Galaxy A

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sar değeri sabittir değişmez.
0 Likes
GalaxyTurkiye
Active Level 1
Galaxy A
Bas bölgesine 0.512 W/kg vücut bölgesine 1.562 W/kg normal mi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dostum sar değerleri için cihazlar sertifikalı onlarca testten geçiyor sar değeri düşük olsa daha iyi olur ama yukarıda verdiğiniz değerler anormal durum olsa idi A71 cihazı piyasaya sürülmez idi
0 Likes
GalaxyTurkiye
Active Level 1
Galaxy A
Senin dediğini de anladım bende bi cihaz daha var galaxy s20 onun bas bölgesine düşük sar degeri, hani sen dedin ya sar degeri sabittir diye neden farklılık var.... yani ez cümle ileride sıkıntı olur mu sağlık açısından ve son olarak senin kullandığın modeli merak ettim?
0 Likes
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Standartları sağlamayan telefonlar zaten satılamıyor.
0 Likes
GalaxyTurkiye
Active Level 1
Galaxy A
Peki sence kaç olamaliydi sar degeri
0 Likes
teodan
Active Level 7
Galaxy A
Önemi yok. AB sınırı 2 W/kg imiş. Ama bu iyonize olmayan radyasyon, yani vücut dokusunu ısıtmaktan başka bir etkisi bilinmiyor. Ayrıca bunlar maksimum SAR değerleri, anca telefon az çekerken telefonla konuşursanız ve mobil veri kullanırsanız bu değerlere ulaşabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Efendim şimdi şöyle düşünün atıyorum 7.000 TL lik bir cihaz ile 3500 TL lik cihaz arasında tabiki farklar olacaktır fiyat ve bütçeye uygun olarak o sar değerleri uygun görülmüştür
2 sinin kamera yazılım sar değeri batarya özellikleri aynı olması imkansız sar değeri de o şekilde kullandığınız cihaz çakma olmadığı sürece sar değerlerini düşünmenize gerek yok çakma cihazlar hiçbir test üzerinden geçmediği için sağlığı olumsuz etkileyebilirler..
0 Likes
yusufbkr
Active Level 7
Galaxy A
normal knka AB sınırı 2w/kg çoğu tellere göre aynı sar değeri yatarken bi 2 3 metre uzağına koy bir şey olmaz
0 Likes