cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 Always on Dispalay ve Telefon görüşmesi sırasında ekranda pixel yanıp sönuyor

(Topic created on: 07-03-2020 05:44 PM)
2270 Views
OzgurErciyas
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar ben Amazon üzerinden Samsung Galaxy A71 telefon sipariş ettim ve 1 Temmuz itibariyle elime ulaştı. Fakat Always on Display ekranı ve telefon görüşme ekranında üst tarafa yakın bir yerde (Telefon kamerasının sol tarafında) telefonun pixeli nokta şeklinde renkli bir şekilde yanıp sönüyor ve bu gözüne çok batıyor. Ne tür bir yol izlemeliyim.

Yardımcı olursanız sevinirim. FAlways on DisplayAlways on Displaytelefon görüşme erkanıtelefon görüşme erkanıtelefon görüşme sırasında ekran kapalı haldeykentelefon görüşme sırasında ekran kapalı haldeykenotoğraf aşağıda mevcut

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Bu, cihazınızda bulunan bir sensördür. Bu sensör, yanlış dokunmaları engellemek amacıyla, arama sırasında ekranınızı kapatır.

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

O ışık cihaz içerisinde bulunan yakınlık sensörüne aittir. Yani cihaz sensörüdür.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yakınlık sensörüdür. Telefonu kulağınıza götürdüğünde ekranın kapanmasını sağlar.

View solution in context

0 Likes
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim Hayırlı olsun..A71 kullanicisiyim dediğiniz ışık 'sensör' içiniz rahat olsun

View solution in context

7 Comments
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Bu, cihazınızda bulunan bir sensördür. Bu sensör, yanlış dokunmaları engellemek amacıyla, arama sırasında ekranınızı kapatır.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
olu piksel gibi gozukuyor servise ver istersen yada amazon musteri hizmetleri ara soyle belki deyisim yaparlar
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

O ışık cihaz içerisinde bulunan yakınlık sensörüne aittir. Yani cihaz sensörüdür.
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yakınlık sensörüdür. Telefonu kulağınıza götürdüğünde ekranın kapanmasını sağlar.
0 Likes
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy A
cihazlarda sensör bulunmakta ışık sensörü ve yakınlık sensörü bunlardan bazıları sen telefonu kulağına yaklastirinca ekran kapanır ve yanlışlıkla dokunma önlenir always on displayde ise ortam ışığına göre ekran parlaklığı algılanır telefon ters biçimde bir zemindeyse bunu algılar siz kaldirincaya kadar aod görünmez
0 Likes
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim Hayırlı olsun..A71 kullanicisiyim dediğiniz ışık 'sensör' içiniz rahat olsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu Bir Yakınlık sensörüdür. Ölü Piksel vs. değil. Endişelenecek bir durum yok. Yeni nesil telefonların Ekran tasarımları ince çerçeveli olduğundan Sensörleri ekran altına koyuyorlar.
0 Likes