cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70

(Topic created on: 07-27-2020 10:13 PM)
332 Views
ahmedooooo
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Arkadaslar bu android 10 güncellemesini guncellememistim 2 ay oldu hala gitmiyor bildirim yukarıda ve ayarlar bölümünde yeni güncelleme geldiğinide öğrenemiyorum napacam ben arkadaşlar 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Güncellemeyi yüklemediğiniz sürece, yüklenecek güncelleme gösterildiği için sonradan gelen güncellemeler gösterilmez.

View solution in context

Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Android 10 güncellemesini yüklemediğiniz sürece yayınlanacak diğer güncellemeleri alamayacaksınız maalesef

View solution in context

0 Likes
4 Comments
arda896
Beginner Level 2
Galaxy A

ben android 10 a güncelledikten sonra şarj sorunuyla karşılaştım eskiye göre şarjı daha geç doluyor ve %86 dan yukarıya gitmiyor forumda da konulara baktım güncellemeden sonra baya bi şarj problemi yaşayanlar var

o konular sıradaki güncellemeye kadar kalkacağa benzemiyor onları takip edip yeni güncellemeleri görebilirsiniz

0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Ayarlar > genel yönetim >sıfırla >fabrika ayarlarına dönmeni tavsiye ederim büyük ihtimalle sorun düzelecektir

Eğer düzelmez ise Durumun incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp samsung uzaktan destek almak istiyorum diyeceksin ve bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar yada

samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Güncellemeyi yüklemediğiniz sürece, yüklenecek güncelleme gösterildiği için sonradan gelen güncellemeler gösterilmez.
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Android 10 güncellemesini yüklemediğiniz sürece yayınlanacak diğer güncellemeleri alamayacaksınız maalesef
0 Likes