cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70

(Topic created on: 06-09-2020 04:30 PM)
443 Views
GALAXYA70tr
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bu nedir abi ya adam 2000 oppo yla 60 fps aliyor ben yemin ederim 23 fps te oynuyorum 47 dereceden ne kadar oynanyirsa ayip be A70 be bu kadar mi kotuymus bu telefon ya 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GALAXYA70tr,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, son güncellemeyle beraber performans, ısınma ve pil sorunları ortaya çıkmaya başladı. Umutla bu ay içinde yayımlanması beklenen güvenlik ve düzeltme güncellemesini bekliyoruz.
kızartma32
Active Level 7
Galaxy A
git oppo al o zaman
0 Likes
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy A
katılmıyorum bu t3lefon basta guzel oynatıyordu simdi kötüleşti fan boyluk yapmayalım
0 Likes
a50cihesap2
Active Level 8
Galaxy A
ok
0 Likes
GALAXYA70tr
Active Level 4
Galaxy A
ne alacagimi sana mi sorucam ben samsung gibi bir markadan 4000 liralik bir telefonla pubg yi rahat oynayamiycakmiyim
0 Likes
kızartma32
Active Level 7
Galaxy A
kendin demişsin oppo diye bende git oppo al dedim abartma
0 Likes
GALAXYA70tr
Active Level 4
Galaxy A
eyvallah yorumun icin cok çözümleyici sorun cozuldu su an
0 Likes
a50cihesap2