- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-18-2020
10:36 AM
(Last edited
03-18-2020
10:49 AM
by
user0000011111
) in
Uygulamaları parmak iziyle kilitlemek istiyorum.Üçüncü parti programsız,Samsung'un fabrika çıkışlı böyle bir özelliği var mı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 04:53 PM (Last edited 03-18-2020 04:59 PM ) in
Galaxy AMerhaba turann,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihazlarımızda uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Dilerseniz alternatif olarak, telefon özelliği olan "Güvenli Klasör" ile gizleme ve şifreleme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlem için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz :
1. Uygulamalar ekranı üzerinden Ayarlar seçeneğine dokunun.
2. Kilit ekranı ve Güvenlik seçeneğine dokunun.
3. Güvenli Klasör seçeneğine dokunun.
4. Güvenli Klasör'ü kullanmak için Samsung hesabında oturum açmanız gerekir. Oturum Aç seçeneğine dokunun. Hesap bilgilerinizi girin.
5. Güvenli klasör için kullanılacak bir kilitleme yönetimi seçin. Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilidinizi sıfırlayabilirsiniz.
6. Kurulum tamamlandığında, Güvenli Klasör Giriş ve Uygulamalar ekranına eklenir.
Not : Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasör'e kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 11:24 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 11:58 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 12:10 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 12:12 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-18-2020 04:53 PM (Last edited 03-18-2020 04:59 PM ) in
Galaxy AMerhaba turann,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.
Cihazlarımızda uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Dilerseniz alternatif olarak, telefon özelliği olan "Güvenli Klasör" ile gizleme ve şifreleme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlem için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz :
1. Uygulamalar ekranı üzerinden Ayarlar seçeneğine dokunun.
2. Kilit ekranı ve Güvenlik seçeneğine dokunun.
3. Güvenli Klasör seçeneğine dokunun.
4. Güvenli Klasör'ü kullanmak için Samsung hesabında oturum açmanız gerekir. Oturum Aç seçeneğine dokunun. Hesap bilgilerinizi girin.
5. Güvenli klasör için kullanılacak bir kilitleme yönetimi seçin. Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilidinizi sıfırlayabilirsiniz.
6. Kurulum tamamlandığında, Güvenli Klasör Giriş ve Uygulamalar ekranına eklenir.
Not : Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasör'e kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun.
Teşekkürler.
MOD