cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 uygulama kilidi

(Topic created on: 03-18-2020 10:36 AM)
27521 Views
turann
Active Level 4
Options
Galaxy A

Uygulamaları parmak iziyle kilitlemek istiyorum.Üçüncü parti programsız,Samsung'un fabrika çıkışlı böyle bir özelliği var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba turann,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihazlarımızda uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Dilerseniz alternatif olarak, telefon özelliği olan "Güvenli Klasör" ile gizleme ve şifreleme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlem için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz : 

1. Uygulamalar ekranı üzerinden Ayarlar seçeneğine dokunun.

2. Kilit ekranı ve Güvenlik seçeneğine dokunun.
3. Güvenli Klasör seçeneğine dokunun.
4. Güvenli Klasör'ü kullanmak için Samsung hesabında oturum açmanız gerekir. Oturum Aç seçeneğine dokunun. Hesap bilgilerinizi girin. 
5. Güvenli klasör için kullanılacak bir kilitleme yönetimi seçin. Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilidinizi sıfırlayabilirsiniz.
6. Kurulum tamamlandığında, Güvenli Klasör Giriş ve Uygulamalar ekranına eklenir. 

Not : Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasör'e kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun. 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Mexon86
Active Level 6
Galaxy A
secure folder ozelligi var ayarlardan etkinlestirebilirsin
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy A
demek istediği o değil mesela whatsapp a yeni gelen bi özellik varya girerken şifre koyma onun gibi bi özellik sormuş şu an samsung hariç tüm markalarda olan bi özellik
Mexon86
Active Level 6
Galaxy A
tmm secure folderin icine istedigin uygulamayi ekleyebiliyorsun
Mexon86
Active Level 6
Galaxy A
ve parmak izi ile secure folderin kilidini acip secure folder icine koydugun herhangi bir uygulamayi kullanabiliyorsun ayri ayri uygulamaya sifre koyamiyorsun ama birnklasor icinde hepsini sifreleyebiliyorsun ki samsung un knox guvenligi ile korunuyor gayet guvenli
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba turann,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihazlarımızda uygulama kilitleme özelliği mevcut değildir. Dilerseniz alternatif olarak, telefon özelliği olan "Güvenli Klasör" ile gizleme ve şifreleme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlem için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz : 

1. Uygulamalar ekranı üzerinden Ayarlar seçeneğine dokunun.

2. Kilit ekranı ve Güvenlik seçeneğine dokunun.
3. Güvenli Klasör seçeneğine dokunun.
4. Güvenli Klasör'ü kullanmak için Samsung hesabında oturum açmanız gerekir. Oturum Aç seçeneğine dokunun. Hesap bilgilerinizi girin. 
5. Güvenli klasör için kullanılacak bir kilitleme yönetimi seçin. Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilidinizi sıfırlayabilirsiniz.
6. Kurulum tamamlandığında, Güvenli Klasör Giriş ve Uygulamalar ekranına eklenir. 

Not : Güvenli klasör ayrı ve güvenli bir depolama alanıdır. Güvenli klasördeki veri ve uygulamalar diğer cihazlara aktarılamaz. İşletim sisteminin özelleştirilmeye çalışılması veya yazılımın değiştirilmesi Güvenli Klasörün otomatik olarak kilitlenerek erişim dışı olmasına neden olur. Verileri Güvenli Klasör'e kaydetmeden önce başka bir konuma verilerin bir kopyasını yedeklediğinizden emin olun. 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes