cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 telefonum hiçbir wifi ağını görmüyor neden çözümü ne

(Topic created on: 02-16-2022 09:39 PM)
1834 Views
emreline5
Active Level 1
Options
Galaxy A

A70 telefonum hiçbir wifi ağını görmüyor neden çözümü ne

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırlayın. Members üzerinden donanımı test edin. Düzelmez ise servise verin

View solution in context

5 Comments
Solution
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Ağ ayarlarını sıfırlayın. Members üzerinden donanımı test edin. Düzelmez ise servise verin
emreline5
Active Level 1
Galaxy A
Ag ayarlarını sıfırladım fakat yine yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
Ağ ayarlarını sıfırlama nızı tavsiye ediyorum bunun için şu işlemleri yapın uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden
Ağ ayarlarını sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli yönergeleri takip ederek sıfırlama işlemini başladın onaylayın bu işlemi yapmanıza rağmen sorun Eğer halen devam ederse cihazı komple sıfırlayın cihazınızı komple sıfırlamadan önce verilerinizi yedek almayı unutmayın şu işlemler ile cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulun tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğini tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın bütün bu işlemleri yapmanıza rağmen Eğer Sorun hala devam ederse Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında bilgi alın
444 77 11
0 Likes
emreline5
Active Level 1
Galaxy A
Deniyorum simdi
0 Likes
emreline5
Active Level 1
Galaxy A
Tüm ayarları sıfırladım ve yine olmadi
0 Likes