cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 Parmak izi

(Topic created on: 05-12-2020 09:20 PM)
997 Views
dilo68
Active Level 4
Options
Galaxy A

Telefonum parmak izini okurken sensore parmağımı koymama rağmen bu hatayı veriyor.%31den sonra okumuyor..ve kaydetmeden iptal ediyor..Ekran koruyudanmı olabilir dicem ama %31e kadar gayet iyi okuyor..Yardım

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba dilo68,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members > Yardım alın > İnteraktif kontroller > Parmak izleri bölümünden test ederek, sonuçları kontrol etmenizi öneririz. ‘’ Parmak izi tarayıcısı normal olarak çalışıyor ‘’ sonucu çıkarsa sensörde bir sorun yoktur.

Sorun için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz;

• Cihazınızda yer alan Parmak izi sensörünün temiz olduğundan emin olun. ( Temiz ve yumuşak bir bez ile daire şeklinde parmak izi sensörünü temizleyebilirsiniz.)
• Cihazınızda herhangi bir aksesuarın parmak izin sensörünü engellemediğinden emin olun.
• Cihazınıza Parmak izinizi tanımlatırken bir hata oluşmuş olabilir veya tam olarak tanımlanmamış olabilir. Kayıtlı olan parmak izlerini kaldırarak, yeniden parmak izini tanımlatmanızı öneririz.

Yukarıdaki işlemleri denemenize rağmen aynı sorunlarınız devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
22 Comments
ToprakS9PLUS4
Active Level 6
Galaxy A
büyuk ihtimalle ekran kruyucudandir
a70 ekran parmak izi için ozel üretilmis ekran koruyucu öneririm
parmak izini bu ekran koruyucuda taramak istiyorsan biraz daha bastırmayi deneyebilirsin
dilo68
Active Level 4
Galaxy A
bende öyle düşünüyorum!! peki o ekran koruyucuyu telefoncularda bulabilirmiyim??
0 Likes
ToprakS9PLUS4
Active Level 6
Galaxy A
tabiki bulabilirsin ilk once samsung magzasina sorman daha sağlıkli olur
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Ekran koruyucu kirlenince okumuyor her defasında silip okutun okuyorsa koruyycuda parmak iziniz kalıyor olabilir
dilo68
Active Level 4
Galaxy A
resmen akladım pakladım ekranı parmağımıda aynı şekil!! ekran koruyucuyu değiştirsem daha iyisini alsam düzelirmi
0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Düzelebilir telefonu göremediğim için kesin birşey söyleyemem
Alınan koruyucu kalın yada kalitesizdir oluyamayabilir
Yada yazılımsal olarak da sıkıntı olmuş da olabilir
Bunu deneyebilmeniz için koruyucuyu çıkartıp deneyin anca öyle emin olabilirsiniz
0 Likes
dilo68
Active Level 4
Galaxy A
Valla resmen sinir krizleri geçiriyorum acaba ekran koruyucusunda parmak izim kalıyoaya dokununca ondan mı okumuyor ki
0 Likes
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
O da olabilir koruyucudan dolayı sensör de düzgün algılamıyor olabilir
0 Likes
Galaxy A
ayarlar,uygulamalar ve sağ üstten üç noktaya basıp sistem uygulamalarını göster deyip ekran görüntüsünde verdiğim uygulamanın verilerini sifirlamayi deneyin.