cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A70 KASMA

(Topic created on: 04-11-2020 06:46 PM)
364 Views
Ss0707
Active Level 2
Options
Galaxy A

Aldığım günden bu yana pubg mobile kasmadan oynayamadım her türlü şeyi demedim olmadı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ss0707,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Sorunun nedenini incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

10 Comments
Galaxy A
a70 kullanıyorum herhangi bir kasma ile karşılaşmadım sorunu derinden araştırmanızı öneririm. reset deneyin olmazsa servise gönderin. ben hd şeklinde sorunsuz oynuyorum
0 Likes
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy A
Hangi ayarlarda kasma sorununu yaşıyorsunuz?
Ss0707
Active Level 2
Galaxy A
en düşük ayarlar oyun oynarken fps diye birşey yok
0 Likes
Ss0707
Active Level 2
Galaxy A
gfx tool kullanıyordum birde gfxtoolsuz gireyim dedim kasma var aklınıza gelcek herturlu şeyi yaptım servise dahi göturdum s7 edge kullanıyordum ısınma olunca kasma yapıyordu bu telefon sürekli kasma yapıyor s7 edge kullanırken scope açarken dokunmatikten milimetrik nisan alabiliyordum bu telefonda o da olmuyor veriscope acarak nisan alıyordum
0 Likes
Zimlali61
Active Level 6
Galaxy A
telefondan kaynaklı bir sıkıntı servise göndermenizi tavsiye ederim
0 Likes
Ss0707
Active Level 2
Galaxy A
servise 2 defa götürdüm s7edgden güçlü olamaz bu telefon diyor 😀 yazılım yüklendi kontroller yapıldı başka birşey yok multitouch sorunu var ekranda birde oyun oynarken kulaklık şarj kısmı tarafından bi mavilesme oluyor sıcaklık kontrol ediliyor diyor game lanucher de
0 Likes
Ss0707
Active Level 2
Galaxy A
kamera sululetini bile kaldırdım centiksiz oynuyorum nafile
0 Likes
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
benim cihaz A30s olmasina rağmen hd de sıkıntısız oyinuyorum
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

internet ağından veya oyuna bir çok kişi bağlanması durumunda kasmalar olabiliyor servurda. farklı oyunlarda sorun yoksa bence pubg kaynaklıdır.  

0 Likes