cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A70 Ekran Dokunmatiği Çalışmıyor

(Topic created on: 05-26-2020 10:59 AM)
48987 Views
aycamelik
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba

Durup dururken telefonumun ekran dokunmatiği çalışmamaya başladı. Görüntü var ama parmağımı algılayıp işlem yapamıyor. Yan tuşlar çalışıyor. Yeniden başlat da diyemiyorum çünkü kapatma tuşuna bastığında 4 seçenekli menü çkıyor ve yeniden başlata dokunmam gerekiyor ama donumayı algılamadığı için öylece kaldı telefon.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
ses azaltma ve kapatma tuşuna aynı anda 20 sn kadar basılı tutun yeniden başlatacak. Yine dokunmatik sorunu olursa servise göndermeniz gerekir.

View solution in context

3 Comments
Solution
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
ses azaltma ve kapatma tuşuna aynı anda 20 sn kadar basılı tutun yeniden başlatacak. Yine dokunmatik sorunu olursa servise göndermeniz gerekir.
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
"Samsung > yardım alın > interaktif kontroller > dokunma" burdan dokunmatik testi yapın.

Telefona girin ve *#0*# kodunu yazın karşınıza telefonun test menüsü açılacaktır. buradan "Touch" seçin ve dokunmatik testi yapın ve algılamayan yerleri tespit edip servise gönderin.
0 Likes
alyx
Active Level 9
Galaxy A
Touch testi yaparken hiçbir sorun olmuyor aynı sorun bende de var. Ekranda video varken video görüntüsü ve sesi geliyor ama dokunmatik işlemiyor 10 15 saniye kadar sonrasında kendine geliyor. Oyun oynarken bu sorunu yaşamadım hiç. Genelde sosyal medya uygulamalarında ve video/canlı yayın izlerken oluyor.