Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung'un orta ve alt segment cihazlarında OTG aracılığıyla fiziksel klavye ve fare bağlandığında, cihazın bu aksesuarları tam olarak... View Post
Geçenlerde google nin ara yüzü lacivert oldu diye bir gönderi yapmıştım ama şimdi tekrar gri oldu View Post
Ekranı daha kaileti görmek için ayarlar iyimi ve yanık olur mu View Post
Bu galaxy store neden play store da olmayan sadece kendi yazılımlarını yüklemek dışında farklı programları da guncelliyor? Bunu kapatma yöntemi var... View Post
Merhaba arkadaşlar ben böyle yaptım amoled yanığı olur mu? View Post
Arkadaşlar bu kablo daha 7 aylık ben kabloyu hor kullanmıyorum evde masanın üzerinde duruyor her zaman böyle kolay çatlaması normalmi Şuan... View Post
1 ocak 2025 güncellemesi cihaza geldi. Samsung'un bir supriz yapacağını düşünüyorum. Android 15 ve one ui 7 gelecektir cihaza. View Post
Arkadaşlar teknosadaki çalışana sordum ne zaman uı7 gelicek diye şubaet sonu dedi dorumu bilmem ama öyle dediyse dorudur şubat sonunu bekleyelim artık View Post
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben s 24 fe ye geçtim tek kelimeyle harika cihaz kamerası için geçtim hızı gayet iyi inşallah uzun süre kullanırım çok... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
20 | |
18 | |
17 | |
17 |
User | Likes Count |
---|---|
844 | |
538 | |
321 | |