cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55

(Topic created on: 08-01-2024 11:49 PM)
1195 Views
Brcuu
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar bir şey merak ediyorum a55 kaç yıl güncelleme desteği alacak ? 

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orası doğru o çözülür mü ileride bilemicem ama şimdilik böyle mlsf ama benim için çok önemli değil
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Çözülmesi çok zor. Senin için problem değil ama amiral gemisi bi cihaz alan adam için problem. En azından problem olması lazım. Dünya para verip 3 yıl sonra o paran çöp olacaksa ne anlamı var. Artık telefonlar çok pahallı. Günü gelip değiştirmen gerektiğinde elinde ki cihazda bi zahmet en azından belli bi seviyede para etsin..
Samsung_OneUI
Active Level 4
Galaxy A
Öyle bir sorun oluşacağını pek düşünmüyorum işlemci üretim teknolojisi 4nm bende bundan önce Redmi note 8 pro kullandım 12nm bir işlemciye sahipti 3-4 yıl kullandım bu cihaz daha uzun süre dayanabilir bataryada sorun yaşayabilirsin
0 Likes
Brcuu
Active Level 5
Galaxy A
Telefonu alalı tahminen 2 ay oldu ve geçen gün batarya sağlığı %96 çıktı muhtemelen önümüzdeki yıl bu telefonun bataryası değişir çünkü ben şarjda bile sürekli telefonla oynuyorum 😂
0 Likes
Samsung_OneUI
Active Level 4
Galaxy A
Telefonu şarjda kullanmak şarj döngüsünü baya etkiler. Aynı zamanda 120Hz'de kullanım çok etkiler bunu 60Hz yapabilirsin daha uzun dayanır şarjın, arka planda çalışan uygulamalar, yüksek performans isteyen uygulamalar aşırı tüketim yapar. Bende telefonu yeni aldım hiç bir sorunu yok şuanlık.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A70 kullandım telefon arayüz de baya hızlıydı donma kasma yoktu neredeyse
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Telefonu ne kadar zorladığına da bağlı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
3 yıldan sonra kullanılmayacak kadar kötü olmaz tabiikide yine rahat kullanırsın telefonu ara ara sıfırlarsan çok doldurmazsan falan
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
İşte bu şekilde kullanmak zorunda kalırsın. Konu bence bu zaten
dolphin56
Active Level 10
Galaxy A
Herşeyin bir ömrü var bizimle toprağa girecek hali yok ya😅