Resolved! Solved

Original topic:

A55 ekran süresi 👇

(Topic created on: 05-15-2024 11:46 AM)
1110 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
120hz ve adaptif parlaklık açık full wifi kullanımı oyun vs oynamadım güç tasarruf modu kapalı pil daha optimize olmadı !

image

11 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Cok iyi süre hocam

View solution in context

Solution
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
S24 ultra 120hz wifi.1715763267299_1715763267291_0.jpg

View solution in context

Solution
Galaxy A
Solution
Galaxy A
normal süre.

View solution in context

Solution
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Onur kardeşim merhaba
Güle güle kullan telefonunu , biz ben A34'te ne yaparsam yapayım kesinlikle stabil bir pil ömrü olmuyor bazen 5 saat bazen 6 saat bazen 7 saat bazen de 8 saat ama 8 saati bir kere gördüm genelde %100 şarj ile ve Tolga Bey'in dediklerini yaparak pili kalibre ederek deneyerek en fazla aldığım 6 saat 6.30 saat bunun sebebinin de amoled ekran olduğunu düşünüyorum çünkü Tolga Bey hatırladığım kadarıyla A14 kullanıyordu ve pls ekran ile 10 saatin üzerinde ekran süresi alıyordu üstelik 8 nm bir işlemciyle, ya üstat böyle idare edeceğim, daha iyisini alana kadar en iyisi bu emekliye 😂 sağlıkla kal huzurla kal mutlulukla kal her şey gönlünce olsun kardeşim Allah'a emanet ol. ❤️💐

View solution in context

Solution
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Onur a73 6.1 ne zaman gelecek?

View solution in context

Solution
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Biraz fazla değil mi?

View solution in context

Solution
ilker_A54_5G
Active Level 4
Galaxy A
Daha bizim x4 serilerine gelmedi Haziran gene erken bir süre bence

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
gayet iyi 👍

View solution in context

Solution
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Kardeşim a73 için ui 6.1 mayıs 25 gibi gelir kafanızdan uydurmayın a54 kullanıyorsun duyanda amiral gemisi s24 kullanıyorsun x4 diyorsun bide a73 a55 den bile daha iyi performans veriyor hepimiz biliyoruz

View solution in context

14 Comments
Solution
Galaxy A
Cok iyi süre hocam
Solution
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
S24 ultra 120hz wifi.1715763267299_1715763267291_0.jpg
Solution
Galaxy A
iyiymiş
Solution
Galaxy A
normal süre.
Solution
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Onur kardeşim merhaba
Güle güle kullan telefonunu , biz ben A34'te ne yaparsam yapayım kesinlikle stabil bir pil ömrü olmuyor bazen 5 saat bazen 6 saat bazen 7 saat bazen de 8 saat ama 8 saati bir kere gördüm genelde %100 şarj ile ve Tolga Bey'in dediklerini yaparak pili kalibre ederek deneyerek en fazla aldığım 6 saat 6.30 saat bunun sebebinin de amoled ekran olduğunu düşünüyorum çünkü Tolga Bey hatırladığım kadarıyla A14 kullanıyordu ve pls ekran ile 10 saatin üzerinde ekran süresi alıyordu üstelik 8 nm bir işlemciyle, ya üstat böyle idare edeceğim, daha iyisini alana kadar en iyisi bu emekliye 😂 sağlıkla kal huzurla kal mutlulukla kal her şey gönlünce olsun kardeşim Allah'a emanet ol. ❤️💐
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👍🙏
Solution
MARSFBA55
Active Level 9
Galaxy A
Onur a73 6.1 ne zaman gelecek?
Anonymous
Not applicable