cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 alım kampanyası

(Topic created on: 04-07-2024 01:05 AM)
367 Views
Fatih034
Active Level 2
Options
Galaxy A
Telefonum a54, a55 için 2 gün önceye kadar 9.500 tl indirim oluyorken ve a73 e güncel 9000 tl indirim uygulanıyorken, a54e 5000 tl indirim uygulaması çok saçma ve itici bir durum. Son model olanı almayı cezalandıran bu yapının değişmesi dileğiyle
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A55 almayı düşünmüyorsun değil mi?
Fatih034
Active Level 2
Galaxy A
2 bin değişim kampanyası, yüzde 5 indirim kodu vs derken 5 6bine yenisini ve çelik kasalı olanını almayı düşünebilirdim belki ama, şuan asla düşünmüyorum
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim,
A55 Almanızı önermem. 😊
Onun yerine S23Fe almanızı öneririm daha iyi olur.

Yani bu konu muhtemelen A54 çok sattığınız kaynaklı yoksa Arka kapak Cam olduğundan Kaynaklı daha fazla ederi olacaktır.
yada A73'un piyasası fazla Çalkantılı olduğundan dolayı da olabilir. 👍

Size önerim, Direkt 2. El olarak satmanızda Cihazı, daha net bir kâr elde edersiniz.
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy A
Çoğu kişi S23 Fe kötü diyor onun Yerine s24 Fe bekle diyorlar
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
S23Fe için biraz Yanılgı olmuş. 😊
Belki Pil süresi tatmin etmiyordur. Onun dışında A55'e göre S23Fe bir S serisi Aynı zamanda Kamera Olarak işlemci olarak çok daha üst seviye bir cihaz. 👍

S24Fe'yi beklemek benim fikrimce fazla Mantıklı değil Ama aceleniz Yoksa Telefon almak konusunda Bekleyebilirsiniz.

S24Fe 25 Civarı ve üstüne çıkacaktır.
Yeni Nesil Exynos kullanır Kamera Aynı Hizada devam edecektir Sadece işlemci kameraya etki edecek.
Daha çok beklemek istemenize Bağlı, Sonbahara doğru çıkacaktır Fe'ler geç tanıtılıyor. 😊
0 Likes