cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A55 USB takıldı/çıkarıldı bildirimi sürekli gelip gidiyor.

(Topic created on: 03-05-2025 11:11 AM)
108 Views
Kazikate
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Böyle bir sorunu yaşayan var mı? Yoksa bendeki telefondan kaynaklı mı? Çok garip bir durum. Şarjı prize takmadan önce sadece telefona takınca bu bildirim sürekli takılı kalıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Etsyo
Active Level 1
Galaxy A
Benzeri bir durumu telefonumu bilgisayara bağlarken yaşıyordum. Usb bağlantısı algılandı/çıkarıldı sesleri geliyordu bilgisayardan sürekli ve bağlantı gelip/kopuyordu. Sorunun usb kablosunda olduğu anlaşıldı, farklı kabloyla bağladığımda düzelmişti.

Sorunun benzer geldiği için farklı ve orijinal bir kabloyla tekrar dene istersen :)

View solution in context

6 Comments
Galaxy A
Kablo adaptör original mi?
0 Likes
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy A
Orijinal fakat Samsung değil. Xiaomi 120w adaptörü ve kablosunu kullanıyorum. Bende S23 Ultra'da var fakat onda böyle bir sıkıntı yok. **bleep** böyle yapıyor sadece.
0 Likes
alperbbb
Active Level 5
Galaxy A
ayni seyi bende yasadim garip daha sonra hic olmadi
0 Likes
Solution
Etsyo
Active Level 1
Galaxy A
Benzeri bir durumu telefonumu bilgisayara bağlarken yaşıyordum. Usb bağlantısı algılandı/çıkarıldı sesleri geliyordu bilgisayardan sürekli ve bağlantı gelip/kopuyordu. Sorunun usb kablosunda olduğu anlaşıldı, farklı kabloyla bağladığımda düzelmişti.

Sorunun benzer geldiği için farklı ve orijinal bir kabloyla tekrar dene istersen :)
Kazikate
Expert Level 1
Galaxy A
Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü fakat işin garip yanı S23 Ultra'da bu sıkıntıyı yaşamıyorum.
0 Likes
Etsyo
Active Level 1
Galaxy A
Kim bilir elektrik ve elektroniksel hangi sebepten... ancak en azından şu an sorunlu bir type-c yuvanız olmamış olduğunu öğrenmiş oldunuz diyelim :)