cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 UI7 NOLDU??

(Topic created on: 2 weeks ago)
301 Views
PolatA55
Active Level 5
Options
Galaxy A

Hani bugün kesin geliyordu güncelleme?? Boşuna beklemeyin gelmeyecek dediğim zaman da beni linç ediyordunuz noldu ? Pazartesi veya salı günü gelecek dedim inanmadınız tabii güncelleme de bir sıkıntı çıkmaz ise pazartesi veya salı verilecek güncelleme

Eğer testlerde bir sıkıntı çıkarsa A55 UI7 alması haziranın ilk haftasını bulacak maalesef. Benlik sıkıntı yok ben UI7 yüklemeyeceğim zaten bekleyenler düşünsün 😃😃
14 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Meraktan soruyorumda, Neden yüklemeyeceksiniz?
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Neden yükleyeyim ki ?? 7/24 formda aktifsin bir düşün bakalım neden yüklemiyorum UI7 güncellemesini?? Neyse sana anlatsam da anlamazsın sen boş ver 😃😃
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Anlatırsan dinlemek isterim. Herhangi karşıt bir yanıt yazmayacağım. Sadece merak ediyorum agresif dostum.
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Çünkü samsung güncelleme işini beceremiyor UI7 güncellemesini erken dağıtıma başlayacağız diyip geç dağıttı sözünde durmadı üstelik bu kadar geç dağıtmasına rağmen kararlı güncelleme yok ortada UI7 kullanıcılarının %80 şikayetçi özellikle pil konusun da düzeltme optimizasyon güncellemesi yayınlanana kadar yüklemicem. Şimdi A serieri herkes UI7 bekliyor bak bu yazdıklarımı not al UI7 yükleyecekler çoğusu şikayetçi olacak güncellemeden izle ve gör. Samsungun UI7 tam oturmuş şekilde düzeltmesi 3-4 ayı bulur yani çünkü samsung bunu hep yapıyor güncelleme konusunda çok kötü ve yavaş
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Anladım🙏
0 Likes
outlier
Beginner Level 4
Galaxy A
Yüklemeyeceksen ne boş yapıyorsun? Ben csc ile yükledim. Gayet de güzel. Sen sakın yükleme. Çok bilip hiçbir şey bilmeyen.
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
:d
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Samsung fanboy uza buradan bu hesabı boş yapmak için 5 dakika önce yeni açtın galiba ağlayarak günlüğününe yazabilirsin ancak csc ile yüklersin zaten 😃 😃
0 Likes
PolatA55
Active Level 5
Galaxy A
Tabii tabii belliydi onun için rahat olun A55 UI7 bugün kesin alacak diyordu herkes gördük aldı ama başka şeyi aldı 😃😃

Dün sanada söyledim A54 haziranın 5-10 arası alacak UI7 güncellemesini sende beni linçledin abartma ne haziranı diyordun noldu ?? Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin 😃😃