cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 Kronik arızalar

(Topic created on: 10-22-2024 12:37 PM)
553 Views
melanpi
Active Level 3
Options
Galaxy A

Yaklaşık 7 aydır cihazı aktif olarak kullanıyorum fakat özellikle gelen son güncelleştirme sonrasında kronik sorunlar ortaya çıktı servis cihazı sıfırlama öneriyor ama sıfırlanıyor yine aynı yazılımsal deniyor ama çözülemiyor sorum şu cihazı servise verdiğimizde bu sorunlardan kaynaklı cihazı iade edebiliyor muyuz ?
11 Comments
SahinRocker
Active Level 9
Galaxy A
Valla Tüketici Hakemi Heyetine Gidip Şikayet Dilekçesi Yazıyorsun Bilirkişi Atanıyor Derdini Söylüyorsun Ve Sana Yeni Telefon Çıkıyor Bilirkişinin Tamamıyle Seni Anlaması Gerekiyor Sonra Yeni Telefon Veriyorlar O Süre İçindede Telefonunu Kullanmaya Devam Ediyorsun Az Hakkını Aramayı Bilin Ben Böyle Samsung S23 Fe Telefon Kazandım Samsung A73 Verdim Samsung S23 Fe Kazandım Sende Böyle Yaparak Hakkını Ara Pasif Olma Git Ve Tüketici Hakemi Heyetini Bul Ve Yap Bu İşi
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Servise gitmeden direk hakem heyetine başvuru yapılabilir mi acaba
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Galaxy A
Güncelleme sonrası ortaya çıktıysa kronik sorun olmaz ki? Güncelleme ile ortaya çıkan yazılımsal bir sorun başka bir güncelleme ile de çözülür.
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Usb takıldı sorunu hemen hemen her cihazında mevcut şikayet varki gönderilerde güncelleme sonrasıda servis sonrasıda bu hatanın devam ettiğini ilettiler.8 ayda ben yaşıyorum ama benden öncede çıktığından beri bu sorunu yaşayan insan çok var haliyle bu cihazların kendinde olmayabilir ama çıktığından beri ana yazılımda bir sorun varsa mantıken kronikleşmiş oluyor..
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Hocam adaptörünüz orijinal değil. Benim de A55 cihazım var şu an. İlk aldığımda yanında adaptör de almıştım ama meğer adaptör orijinal değilmiş. Daha sonra samsungun sitesinden adaptör aldım aynı sorun çözüldü.
Çakma adaptörlerin içindeki yazılım muhtemelen pata küte yapıldığı için telefon adaptörü şarj olmak için değil de başka bir cihaza bağlanıyormuş gibi algılıyor.
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Şöyle evet başta bende öyle bir durumdan sandım ama ürünü aldığım Samsung mağazasıydı haliyle ordada test edildiğinde durum değişmedi maalesef
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Adaptörü de mi samsungdan aldınız hocam
0 Likes
melanpi
Active Level 3
Galaxy A
Evet AVM içersinde bulunan Samsung mağazasından direkt satın aldım sonrasında uzman temsilcide aynı durumu söyledi bende servisten önce ilgili yere gidip test ettik başka ürünle yine aynı sorun gözüktü
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Hocam o zaman sahinrocker'in dediği gibi yapın karşılığında S23 fe veya S22 alabilirsiniz
0 Likes