cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A55 Kamera Kontrastından Şikayetci Millet

(Topic created on: 08-02-2024 05:34 AM)
401 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Aynı Şey Samsung A54 İçinde Geçerli İnsanın Yüzünü Soluk Çıkarıyor O Yüzden Ben Öner mi yorum Açıkçası Bana Samsung A55 Teklifinde Bulundu Teknoloji Mağazasına Gidip S23 Fe Ve A55 Cihazı İncelediğimde Yine Orta Segmentde Kamera Değişikliği Olmamıştı Yani Hâlâ Mat Ve Soluk Çeken Bir A55 Vardı Benim İzlenimim Böyle Herkesin Tercih Ve Zevklerine Saygı Duyarım Ben Samsung A55 Cihazı Sevemedim Ve S23 Fe Aldım Arada Kamera Farkı Dağlar Denizler Kadar Büyük Diyebilirim 🤟 Birde Düşünün A55 Diğer A54 Den Üst Seviyede Antutu Olarak Filan Şimdi Gelecek Yıl A56 A36 Çıkaracak Olan Samsung Umuyorum O Ön Kameraları İşlemcileri Değiştirerek O Telefona Haksızlık Etmezler Yani Söylüyoruz Ama Anlatamıyoruz 🤟
image

7 Comments
Galaxy A
A54 de böyle bir şikayetim yok ön kamerası çok iyi çekiyor ama evet a55de böyle sıkıntılar varmış umarım yazılım ile düzeltirler 😀
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Yazılım ile düzeltilmesine pek ihtimal vermiyorum,bu lenslerle alakalı bir şey
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen A54 ön kamerası iyi çekiyor ama A55 ön kamerası kötü çekiyor youtube de izledim yazılım ile düzeleceği hiç sanmıyorum
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Çeksin bir zahmet? Fiyat segment farkı çok fazla.
Galaxy A
Nasıl yani 😀
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy A
Ya bu arkadaş boş yapıyor uok a54 çöp a55 çöp a73 daha iyi olsun bir Ahmet a7x serisi a5x serisinden daha iyi tabikide aşırı ayrımcılık yapıyor s24u kullanmama rağmen konuşmuyorum bu savundukca savunuyor kendi s23 fesini ve s23ulteasını oda yd ztn
Galaxy A
A5x serisi güzel cihazlar 😀 a73 a55 ile kapışır hatta a55 geçer bazı konularda