cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 ve Yanlışları

(Topic created on: 05-10-2023 10:44 PM)
5599 Views
Emir-S22
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar burda yeni A54'ün aslında pek bilinmeyen veya fârk edilmeden hatalarına deyinmek istiyorum.

1-Reklam ve Ekran uyuşmazlığı

image

Burda gördüğünüz gibi Samsung'un resmi hesabı A54'ün ekranını nasıl gösteriyor ama gerçekte maalesef yakından alakası yok 

image

Gördüğünüz gibi ekran/kasa oranı çok alakasız reklam ile 
Bir diğeri ise gene Samsung hesabından bu sefer globalde aynı reklam

image

Burda gördüğünüz gibi ona göre sol bize göre sağ elinde 45W şarj adaptörü tutuyor ama cihaz max 25w destekliyor bence burdaki amaç çinli şirketler kutu içeriğinden yüksek w değerli adaptörler veriyor bizdede var izlenimi vermek ama yok işte

Ve bence en önemlisi demo cihazların hepsi çok kasıyor 

görüldüğü üzere evet 1380 iyi bir işlemci ama A54 olmamış gibi sanki ya bu kadar kasma yeni çıkan bir cihaz için normal değil evet hatalar olucak ve 1-2 güncelleme ile düzeltilicek ama bu kadar olmamalı bence 

Cihazda benim eklenmesine sevindiğim tek özellik Ekstra Parlak S22 üzeri ve A54/34 modellerinde var

Lütfen düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın...

10 Comments
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Bir A53 kullanıcısı olarak gerçekten ekran kasa oranını beğenmedim internette yazılımsal bir ton şikayetler var a53 ilk çıktığında çoğu sorun işlemci ile alakalı idi a54 de her türlü sorun var yani güzel iyileştirmeler var evet ama a53 den a54 e geçmek gerçekten hiçbir şey kazandırmaz exynos1380 çoklu işlemcide daha yüksek puana sahip evet ama o kadar sorun olduktan sonra o puanında performansında bir artısı kalmıyor yani pil cpu ile daha optimize hale getirilmiş evet ama öyle yok artık diyecek bir **bleep** yok eğer çok eski bir telefonu olan biri varsa a54 alınabilir buna değer ama mesela a53 kullancısının a54 alması çok saçma olur çünkü gerçekten gözle görülür aşırı **bleep** yok tek güzel yanı arka kapak cam olması ama ekran gövde aranı a53 den daha kötü kameraya baktığımız zaman normal bir kullanıcının çok **bleep** edemediği iyileştirmeler var sadece a34 6.6 inç yapılırken a54 6.4 olmuş çok saçma gerçekten ek olarak Samsung neden çok yüksek hızlı şarj getirmiyor bilmiyorum ama zamanla zorunlu olarak bunu getirmek zorunda kalıcaklar yani müşteri kaybetmemek için 120w 240w ların olduğu bir dönemde orta segmentte en az 45 watt olmalı o kadar yüksek watlar kağıt üzerinde bataryaya zarar vermiyor olarsk gözüküyor ama ister istemez zarar verir az da olsa ısı artacağı için 25 watta bile çok ısınıyor ve a serisine güzel bir soğutma sistemi eklenmeli bunun taraftarıyım ben çünkü çok gereksiz yere ısınabiliyor sapıtıyor birden a54 hoş bir cihaz genel olarak ama beklenti bu değildi sırf yapılmak için yapılan bir telefon olmuş bence
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
bende a53 kullandım ve 54 e geçmeyi düşündüm hep ama s21 nasip oldu 1280 iyi ama A54 kötü daha kamerada 4k 60fps yok ya adamlar bunu 2016 da yaptı
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
A54 kötü ya hoş durmuyor yazılımla düzeltilir bir çok sorunda ısınamadım yani s21 e geçerek daha iyi bir karar vermişssiniz
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
s21fe vardı kaybettim A53 aldık para gelince biraz s olsun dedim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
45 Watt adaptör olması önemli değil. Bu max. 45 Watt. , 25 watt özelliği de var. 25 watt şarj edebiliyor. Tıpkı 25 watt şarj aletinin 15 watt şarj edebildiği gibi. Yani adaptörü tutmasında sıkıntı yok siz de 45 watt alırsanız tüm Galaxy cihazları kayıpsız şarj edebilirsiniz :)

1.fotoda haklısınız alakası yok.
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
orası öyle tabikidr ama bunu reklam ve satış stratejisi olaral görüyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Reklam tanıtımlarında genellikle küçük puntolarla ile görseldeki ürün temsilci edilmekte yazmaktadır .

Şarjının dayandığını göstermek için yapılmış bir duruma benziyor (45 watt muhabbeti şarjsız da baypas edip oyun oynama edebiliyor yaa o sepeten konulmuş olabilir 45 watt adaptör)

Gördüğün o hatanın hiçbiri şuanki kullanan son sürümdeki A54 cihazlarda yoktur .(Evet bize göre öyle ama işte Samsung nedense hep sonradan hemen çözerim mantığı ile yapıyor 😀)

Reklamlar pazarlama amaçlı 🙂

Her sene güzel özellikler ekleniyor 😊
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
baştan yapsa adam akıllı işte böyle olmicak insanların aklını çeliyor tüm yabancı forumlarda bu konu konuşuluyor

evet haklısın abi ama bu biraz fazla abartılmış ya neredeyse tam ekran diyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Evet haklısın görünürde orada S23 görüyorum 😅 yukarıda dediğim gibi her reklamda o küçük punto yazılar vardır 😉 🙂