cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 klavyede emoji önerme

(Topic created on: 12-17-2023 11:18 AM)
1238 Views
Birkimse
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Klavye ayarlarında emoji önerme etiket önerme vs. alakasındaki ayarları açtım ancak ne emoji ekranında arama yapabiliyorum, ne de yazı yazarken telefon bana emoji önermesi yapıyor. Örneğin; gül yazdığımda önermeler kısmında ilk 3 önermede veya ek önermelerde emoji belirmiyor.(eski android telefonumda bu özellik çalışmaktaydı.)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Klavye de Türkçe dilde emoji, etiket önerileri maalesef desteklenmiyor. Klavye dili olarak İngilizce 'yi ekleyip klavye dilini de İngilizce olarak değiştirirseniz kullanabilirsiniz.

View solution in context

8 Comments
iq2024
Active Level 5
Galaxy A
Samsung Galaxy Store De Emoji Uygulamaları Var 4.5 Yıldız Alanları İndirip Kullanabilirsiniz...
0 Likes
Birkimse
Beginner Level 4
Galaxy A
Telefonun kendi çalışma durumunda sıkıntı olduğunu düşündüğüm için yazdım. Sırf kullanabilmek için değil. Uygulama indirerek çözebileceğimin farkındayım. Tavsiye için teşekkürler.
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Bu özellik Türkçe dilini desteklemiyor diye biliyorum. Eski Android telefonun büyük ihtimalle Gboard kullanıyordu.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Klavye de Türkçe dilde emoji, etiket önerileri maalesef desteklenmiyor. Klavye dili olarak İngilizce 'yi ekleyip klavye dilini de İngilizce olarak değiştirirseniz kullanabilirsiniz.
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla eskiden de yoktu Bunun için Microsoft SwiftKey yada Gboard Daha + pek çok özellik mevcut stok klavyeye göre
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gboard kullanabilirsiniz,çok iyi bu konuda.
Erbayer
Active Level 3
Galaxy A
Klavye programı olarak Swift Klavye yi öneririm, kesinlikle hem samsung klavye den, hemde Google klavyeden çok daha iyi, 5 senedir kullanıyorum, tüm özelikleri ile muadillerine 5 basar.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Yapmaz çünkü İngilizce dili destekliyor ve öneriyor. Türk versiyonda yok. Kısıtlı
0 Likes