cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 android 14 güncellemesi sonrası

(Topic created on: 11-25-2023 02:00 PM)
728 Views
mstacpym
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Android 14 güncellemesinden önce satın almış olduğum temayı, tekrar indiriyorum , güncelle diyor fakat güncelleniyor ve uygulayamıyorum. Sürekli temayı güncelle ekranı çıkıyor. Bir de telefonum çok hantallaştı. Kapatıp açtım , sıfırladım ama nafile. 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mstacpym,

Tema üreticisi temayı Android 14 One UI 6 sürümüne uyumlu olarak güncellememiş olabilir. Bu durumla ilgili uygulama geliştirici ile iletişime geçmenizi rica ederiz.  Android 14 sonrası cihazda yaşanan performans kaybı gibi şikayetler için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Fb34
Active Level 7
Galaxy A
Aynısı bende de oldu, yazılımı indirmeden önce verilerimi yedeklemistim iyike ve yazılım sonrası geri yükledim ve gene düzeldi, yoksa bende de Aynısı oldu
ATC_Closed
Expert Level 2
Galaxy A
Güncelleme yaptığıniz için(büyük bir güncelleme) biraz telefon delirir. 48 saat boyunca düzelir.
0 Likes
Cakix-A54
Active Level 5
Galaxy A
Yeni güncellenmiş bir telefona tema indirmek hiç mantıklı değil (bence)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Niye
Cakix-A54
Active Level 5
Galaxy A
Telefon daha yeni güncellenmiş olduğundan telefonun kendine gelmesi zaman alır ki güncellendikten sonra tema gibi büyük bir şey yapmak telefonu daha çok yorar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşte samsung olunca böyle ugrastirir yok optimize olacak mısta falan fistan s23 bırakıyorum zaten 13 pro devam edecem
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mstacpym,

Tema üreticisi temayı Android 14 One UI 6 sürümüne uyumlu olarak güncellememiş olabilir. Bu durumla ilgili uygulama geliştirici ile iletişime geçmenizi rica ederiz.  Android 14 sonrası cihazda yaşanan performans kaybı gibi şikayetler için, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes