cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A54 SON DURUM SERVİS

(Topic created on: 05-03-2024 06:41 AM)
443 Views
Yüco1905_
Active Level 5
Options
Galaxy A
Arkadaşlar cihazım a54 iki aylık cihazdaki sorun aşırı ısınma idi servise götürdüm adamlar normal işlemcisi bu diyor ana kartı değiştir dedim 2 aylık cihaz 0 diyorlar ve bu ısınma her a54 te arka üst işlemci kısmında sosyal medyada Bile gezerken 15 dakika sonra el yakacak kadar ısınıyorumus bir sorun yokmuş aynı sorunu yaşayan kaç a54 kullanıcısı var?
9 Comments
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy A
Tümü böyle o işlemcilere gayet normal benimki ısınmıyor diyen arkadaşlar normal kullanıyordur 6 ay civarı kullandım da o yüzden biliyorum ısınma takılma donma yüzünden değiştirdim onlar sorun değil o cihaza normal
Ecrịn
Expert Level 3
Galaxy A
Telefonu şarjda kullanırken normalden biraz fazla ısınıyor bende ama normal olarak telefonin kendisonde ısınma var ama o kadar absürd yükseklikte değil
0 Likes
batuhans77
Active Level 6
Galaxy A
Ben böyle seyleri görüyom da a54 kullanıcısıyım ama ne el yakacak derece nede öyle asırı bi ısınma yasadım o kadar pubg oynarım ha bi kere ısında ondada youtube acık üstüne yatmısım gayet sıcaktı yani😀
0 Likes
YSG-1986
Active Level 7
Galaxy A
Telefonu oyun için kullananların aklından zoru var son model bilgisayarlar ısınıyor oyun oynarken telefon nasıl ısınmasın
0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Yıllardır söylüyorum kimse anlamak istemiyor exynos işlemciler stabil değil o yüzden çok ısınıyor
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Dediğin doğru olabilir ama her model her marka cihaz asınıyor eğer aşırı asınma uyarısı vermiyorsa sıkıntı değil ısınma
0 Likes
Galaxy A
1,5 aydır kullanıyorum. yeri geldiğinde oyun da oynuyorum. hiç aşırı ısınma problemiyle karşılaşmadım. sadece şarjdayken ve uzun süre oyun oynarken biraz ısınıyor o kadar. bu da her telefonda olan birşey zaten. el yakacak düzeyde ısınması normal değil. bir sorunu vardır mutlaka. exynos işlemcilerin fanı değilim ama 1380 işlemcisi hiç fena iş çıkarmıyor. yeterli çoğu şey için
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba bende de a54 var aşırı kunlqnımda ısınma oluyor oda normal her modelde ısınma normal işlemci gücünden vs oluyor ısınma sadece şu olursa sıkıntı cihazda aşırı ısınma uyarısı vermiyor ise sorun yok endişelenmene gerek yok ve şarj ederken de ısınma normal şarjda iken kunlanmamak önemli
0 Likes
Varaniun
Active Level 1
Galaxy A
bu sabah şarjda iken aşırı ısınma uyarısı almıştım telefon dokunulmayacak şekilde ısınmıştı
0 Likes