cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 PERFORMANSININ HAKKINI VERMİYOR

(Topic created on: 07-29-2023 08:30 PM)
323 Views
BenPala
Active Level 5
Options
Galaxy A

Telefon 8 GB lakin kesinlikle 4 GB ramli telefon gibi davranıyor ve bugün **bleep** ettim haritalar uygulaması ekranda açıkken ekran yenileme hızı düşüyor 120 Hz ayarlı olan ekran 60 Hz gibi davranıyor bu telefonun sorunları neden bitmiyor bilen var mı ? Şimdiden teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba  BenPala ,

Oyun performansını arttırmak için; Uygulamalar > Game Launcher > Sağ üstten üç nokta > Oyun performansı > Bireysel oyun ayarları aktif olmalıdır. Oyunlarınızın içerisine giriş yaptığınızda oyunu oynarken mümkün olan en iyi performansa sahip olmanız için ‘’ Performansa odaklan’’ seçili olmalıdır. Oyun performansını iyileştirmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz ve Maksimum FPS en üst seviyeye getirebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
14 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Sabit 120Hz mi yoksa adaptif 120Hz mi?
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Sabit olarak ayarlanmıyor özellikle 120hz seçilmiyor adaptif olarak kendisi 120hz e kadar ayarlıyor
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Öyleyse cihaz oyun gibi yüksek Hz gereken yerlerde 120Hz yapar yüksek Hz'i gereksiz gördüğü yerlerde (bu durumda Google Haritalar) düşürüyor.
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Haklı olabilirsin teşekkürler
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Haritalarda da durum aynı mı
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Bende 4 GB de kullanıyorum bahsettiğim uygulama üzerinde ekranda açıkken akıcılığı düşüyor ve bazen de telefonun genel durumunda uygulamaları açarken çıkarken takılma yapıyor
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkürler
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Güzel günlerde kullan hayırlı olsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Düzgün kullanırsan gayet iyi sonuçlar alırsın ben aldım.ve gayet de güzel