cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A54 5g 4k video izleyememe sorunu

(Topic created on: 01-23-2024 04:05 PM)
339 Views
zeto
Active Level 10
Options
Galaxy A
Samsunga burdan sesleniyorum son güncellemeden sonra a54 5g cihazında 4k video izlenemiyor daha önceleri izleniyordu sorunsuz bi şekilde örnek olarak şunu diyebilirim yotube da görüntü kalitesi 4k seçildikden sonra kendiliğinden kaliteyi düşürüyor ve yükseltmek istediğinizde sadece 450p görünüyor bunun dışında 120hz de akıcı olması gereken cihaz yavaşladı ve kasmaya başladı samsung lütfen acilen çözüm bulun
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim, sana gene yazmıştım. Çözüm olarak YouTube'nin Verilerini temizlemeyi deneyin.

Birde Telefonu sıfirlamayı da deneyebilirsiniz. Eğer Ki sizin için çok önemli bir Hata ise 4K video izleyememek. 👍

View solution in context

8 Comments
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Telefonda 4k yok seçeneği olsa bile bir işe yaramaz ki
zeto
Active Level 10
Galaxy A
:) video kalitesi
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Biri daha yazmıştı a54 kunlanan aynı sorunu
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Zaten normali bu olması lazım. Kendi ekran çözünürlüğünden fazlasını göstermez normalde.
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Denemediğim kalmadı olmuyor
0 Likes
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim, sana gene yazmıştım. Çözüm olarak YouTube'nin Verilerini temizlemeyi deneyin.

Birde Telefonu sıfirlamayı da deneyebilirsiniz. Eğer Ki sizin için çok önemli bir Hata ise 4K video izleyememek. 👍
zeto
Active Level 10
Galaxy A
Hepsini yaptığım halde sorun düzzelmiyor başka çözümlerde denedim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım Bu sorun o zaman tamamen YouTube ile ilgili olsa gerek.

Siz Müşteri hizmetlerine yada Desteği de yazsanız Onlarda muhtemelen böyle diyeceklerdir Samsung'dan kaynaklı bir sorun değil 3. Parti bir uygulama olan YouTube'dan kaynaklı bir sorun diyeceklerdir. 👍

Tabi birde Instagramda da yazıların Yana Kayma sorunu var şu sıralar. 😊