Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
2025 ocak ayı güncellemesi ne zmn gelicek View Post
A55 cihazımda neden raw formatında fotoğraf çekemiyorum, ileriki günlerde raw formatında fotoğraf çekme özelliği yazılım yoluyla eklenir... View Post
Merhaba arkadaşlar sizde atar mısınız? Bendeki şu an böyle View Post
A serisine ne zaman android 15 gelir View Post
Arkadaşlar samsunglarda son kullanılan uygulamalar yani ||| basınca cricle to search da eğer açıksa bunu tam 5 - 4 kez yapınca bu oldu sizce bu... View Post
Sözde 4 aylık amazon prime üyeliği verecekler diye bizi samsung bütün uygulamalarına üye etme şartları ve yetmezmiş gibi ürün almaya teşvik... View Post
Selam aleyküm yeni samsung a35 aldım lakin s24+ gibi güzel kılıflar bu telefona uyar mı ölçülerine baktığımdada uymuyorsu belki başka yöntem... View Post
Sözlü çevirmende böyle bir menü geldi. A35 kullanıyorum. Galaxy Ai yok. Bunun nasıl kullanılacağını bilen varmı? Tr dili paketi yok. View Post
Aralık güncellemesi geldi ama indirenler telefonun çok ısındığını söylüyor sizce indirmelimiyim View Post
User | Likes Count |
---|---|
495 | |
343 | |
312 | |
242 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
12 | |
11 | |