Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonumda uygulamalar yan yana 5 tane var bunu nasıl küçültüp 4 tane yapabilirim View Post
Şarjımı 13.30 da çektim ve pilim şu an %74 peki sizin pil %'de kaç View Post
Merhaba, Galaxy A06 kullanıyorum ve ekranı 1600x720 ama YouTube'ta 1440p videolar izleyebiliyorum. Nasıl oluyor? Youtube kalite... View Post
A Serisi Cihazlardan A73 Sonrası Aranılan Performans Alınamadı Ama Bu Defa Farklı Bir A Serisi Ön Kamerası Ve Uhd 60 Fps Özelliği Verirse Bu... View Post
Arkadaşlar navigasyon çubuğunda kaydırma hareketlerini mi yoksa tuşları mı kullanıyorsunuz ? Ben tuşlara geçtiğimde ekran kaydırmalarında bi serilik... View Post
A04s nasıl pil durumu?Bide oyun oynarken mobil veri mi yoksa wifi mi? View Post
Bunu ne yapmam gerekiyor her yerde 32.768 kb daha iyi diyorlar kimisi en az kb daha iyi performans verir diyor hangisini yapmaliyim View Post
Arkadaşlar merhaba; Sizlere A53 A54 A73 cihazlarının haziran ayından beridir test edildiğine dair bazı görseller paylaşacağım... View Post
Bu kaç olmalı yardımcı olurmusunuz View Post