cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 hızlı şarj aktifken yavaş şarj oluyor

(Topic created on: 08-12-2023 01:04 PM)
487 Views
DenZi-A53
Active Level 5
Options
Galaxy A

Orijinal 25w'lık Samsung adaptörü kullanıyorum ve telefonuma taktığımda ortalama 13 watt alıyorum fakat telefonda adaptörde 25w destekliyor sebebini bilen var mı???

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba DenZi,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu tür uygulamaları kullanmayın.Onun yerine bataryayı %10'lara kadar kullanıp şarj dolma süresine bakın.Ayrıca usb ve şarj huvasında çok az toz bile olsa hızlı şarj olmuyor,yumuşak bir bez ile çok çok hafif dokunun ve tükürmeden üfleyin.
DenZi-A53
Active Level 5
Galaxy A
Şarj dolma süresi kaç olmalı bilgin var mı (ve sanırsam oyun vb oynadıktan sonra takarsam ısıdan dolayı daha yavaş şarj olur)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Standart dolum süresini kullanıcılarına sormalısın ama 1,5 saatte doldugunu söyleyenler var ve evet oyun vb.ısının artmasına sebep olan durumlardan sonra dinlendirmelisin cihazı.
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
25 watt şarj cihazın orijinal olmayabilir. Kablo problemli olabilir. Süper hızlı şarj yazması lazım 25 watt olması için.
DenZi-A53
Active Level 5
Galaxy A
25wattlık samsung şarj aleti 3 ay önce 450 gibi bir fiyata aldım
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
Yeni aldım 310 lira a101 de orjinal
DenZi-A53
Active Level 5
Galaxy A
Ortalama kaç saatte şarj oluyor
Fehmi17
Active Level 4
Galaxy A
Yüzde 20 den 85 e kullanırım pil sağlığı için tam şarjı bilmiyorum
onrbhcvn
Active Level 1
Galaxy A
Şarj oranı yükseldikçe watt değeri bataryayı korumak için düşebilir. Şarj az iken kontrol etmeyi deneyin.