cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A53 SERVİS SONRASI

(Topic created on: 06-24-2023 11:51 PM)
528 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A
2 gün önce A53 cihazını aşırı ısınmadan dolayı samsung servise götürdüm yeni bir yazılım attılar ilk 5 saat çok bir ısınma olmadı fakat bugün gene aşırı ısınma yapmaya başladı 15 dakika pubg mobile oynadım 15 dakikada telefon alev aldı resmen ve aşırı ısınmadan dolayı FPS düşüyor FPS düşünce de oyun kasıyor donuyor. Pubg mobile dışında normal kullanımda da ısınma devam ediyor. Kısacası serviste atılan yeni yazılım hiç bir işe yaramadı... 

Geçen ay gelen mayıs ayı güncellemesinden önce böyle bir ısınma yoktu ne olduysa geçen ay mayıs ayı güncellemesinden sonra oldu yani bu ısınma problemi 30 40 gündür ortaya çıkan bir sorun 
Bundan 1 ay 40 gün önce felan 1 saatin üstünde pubg mobile oynuyordum telefon hiç ısınmıyordu mesela gayet akıcı oyun oynuyordum. Şimdi 10 dakika pubg oynuyorum telefon elle tutulmayacak derecede sıcaklığa ulaşıyor 
Çok sinir bozucu bir durum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ComradeS62,

Kayıtlarınızı incelediğimizde yetkili birimlerimiz tarafından belirli gün ve aralıklarda size geri dönüş yapıldığını ancak ulaşılamadığını görmekteyiz. Talebinizin devam etmesi durumunda bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
28 Comments
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Aynen öyle hem güncelleme hem hava meselesi dostum en son Nisan ayında gelen güncelleme daha iyiydi dün konunu görmüştüm ısınms yok diyince ümitlenmiştim aslındads biz bu sorunu anca eski yazılımlara dönerek çözeriz dostum ya keşke keşke diyorum Nisan sonrası güncellemeseydim ya ne olacak sanki güncellesem dedim. Bendede A53 var alev atıyor mübarek bence en iyisi hepimiz hata raporu yollayalık bunu herkes yaparsa gelecek yazılımlarla bir nebzede olsa iyileştirme sağlanabilir çünkü 5.1 sonrası şarj sorunu oldu ve bu Nisan güncellemesi sonrası gerçekten güzeldi tam bilmiyorum ama rootsuz Nisan güncellemesine dönebilirsem dönücem
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben A53 almaktan vazgeçtim zaten 14 bin TL olmuş dedim ki parayı yazık etmeyeyim ya A34 alacam ya da A54
KrosFairsA34
Active Level 6
Galaxy A
A34 kullaniyorum ısınma var pubgde ısınınca 55 60 arası ısınma fazla yoksa sabit 60 veriyor pubg hastası isen 54 alınmaz 30 fps veriyor diğer oyunları akıcı oynatır
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben çok oyun oynamam ama telefon iyi olsun güçlü olsun benim için önemli değil
ComradeS62
Active Level 6
Galaxy A
Bırak 14 bin TLyi 5 bin TL olsa bile alma A53 çöpünü
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen A53 den şikayetçisin anladığım kadarıyla A34 de ısınma var diyorlar ne telefon alacağımı bilmiyorum
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Vallaha dostum şundan 2 ay önce iyiydi ama şu an alınmaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Alınmaz cidden bende boşu boşuna üzülüyorum A53 almak için
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
Şundan 2 ay önce alınır diyordum ama şu an hayır olmadı A54 sl dostum veya A34 al sana kalmış ama en az 4 yıl orta segment xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum belki hala sıkıntılıdır çoğu kişi diyor hatta xiaomi alma sakın Android dünyasında samsungun üstüne tanımam xiaomi daha beter emin ol çok daha fazla üzer