cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A53 5G kamera sorunu

(Topic created on: 03-29-2024 03:40 PM)
302 Views
JKGurkan
Active Level 3
Options
Galaxy A
64 megapikselde çekimlerim bozuk çıkıyor her türlü sifirlamayi yaptım on belleği sildim kamerayı fabrika ayari yaptım vs vs düzelmiyor bu durum acil yardım başına gelen varmi ben gibi yorumlarınızı bekliyorum. 16 megapiksel düzgün cekim yapıyor bozulmuyor. 
image

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanlış bilmiyorsam eğer bu yüksek megapiksel olduğu zaman mesela fotoğrafa yakınlaştığında detaylar daha çok belli oluyor ama genel çekimlerde 16 megapiksel sanki daha iyi gibi oluyor yanlış bilmiyorsam
0 Likes
JKGurkan
Active Level 3
Galaxy A
Aradığım cevap bu değil 😑 Kimse yardımcı olmuyor işimden dolayı Yetkili servise de gidemiyorum
Lahmacunn
Active Level 7
Galaxy A
Çektiğin fotoğraf üzerinden yorum yapmak gerekirse servis şart knk sana. Lenste yada yazılımda sıkıntı var belli oluyor
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
Note diye bir arkadas bununla ilgili paylasımları var ve demiş ki"kameralar standart 12mp ama gömülü bir yazılım ekleyerek,çekilen fotoğrafları boyutlandırdıktan sonra gösteriyor ve özelliklerinde 64mp yazıyır.Aslında büyük kameralar büyük değil,sensörler fotopraftaki piksel sayısını artırıp yüksrk mp ile çekilmiş gibi yaptığından normxl kamera ile çekim daha iyi oluyor ve bunun da sebebi normal kamerada oynama olmayışı"şeklinde çok paylasım yapmış ve mantıklı geldi bana.Yani normal kameranda neyse onu çektiği için görüntü daha iyi.
0 Likes
JKGurkan
Active Level 3
Galaxy A
Bu aptalca sorun daha önceden yoktu son 3 aydır yapıyor
0 Likes
JKGurkan
Active Level 3
Galaxy A
Ve sanırım bir tek bende yapıyor 1 ay önce De yazdım foruma böyle bir foto ekleyip kimse bisey demedi
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
Son güncellemeden sonra çoğu kişi genel anlamda şikayetçiydi,yeni güncellemeyi bekleyin çünkü düzeltme yapılacağı söyleniyordu.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy A
Siz daha önce böyle bir konu forumda paylaşmıştınız hala düzelmedi mi?
0 Likes
JKGurkan
Active Level 3
Galaxy A
Düzelmedi