catiest
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Acaba bu vergi indirimi A52'ler Türkiye'de üretildiyse onlara da gelir mi? Böyle bir iddia yazmışlardı epey'de. O yüzden sorayım dedim.
Yoksa içimden annem için adıma S23 almak vardı ama büyük ihtimalle bu vaati saçma sapan şartlarla kısıtlayıp insanların ne iPhone ne Samsung almasına izin verecekler.
Veya yeterince tepki gelirse (ki geldiğini düşünüyorum gençlerden) böyle bir kısıtlama yapmayabilirler.
Ama bir sorun da şurada başlıyor: eğer vergi indirimi ile (sadece ÖTV mi tüm vergiler mi belirsiz) S23 alabilecek olursak Samsung'un ülkemize özel uyguladığı fiyat politikası ne olacak? Çünkü S23 ile iPhone 14 aynı fiyatta, 800 dolara çıktılar ama ülkemizde S23 binlerce lira daha ucuz. Büyük ihtimalle vergi yükünden dolayı Samsung kârından kıstı.
4 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 11:19 PM in
Galaxy A
Ortada A52'nin vergi indiriminden muaf olması için engel yok, sonuçta burada montajlandı veya üretildi.
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 11:32 PM in
Galaxy A
A52 ve a52s tr montaj ywpiliyor ama o paylasilan yazi ve vidyolar yalan olasiligi cok yuksek resmi aciklqma yok

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2023 12:16 AM in
Galaxy A
Süreci baltalamak isteyen malum kesimin uydurmaları içinizi ferah tutun herhangi bir marka model menşei sınırlaması olmayacak ayrıca vergi muafiyeti cep telefonu ile sınırlıda değil aynı zamanda ilk bilgisayar alımınıda kapsıyor.
Aykut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-22-2023 01:00 AM in
Galaxy A
A52 asla tavsiye etmiyorum kullandım ve kasada ciddi oranda esneme açılma sorunlari vardı.