cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 02-28-2020 10:38 PM)
311 Views
TabS7ege
Active Level 8
Options
Galaxy A

Herkes A51 den şikayetçi olmuş ben ilk çıktığı hafta aldım ilk zamanlarda bluetooth sorunu bendede vardı ama sonra gelen güncelleme ile sorun ortadan kalktı.  Pil e gelirsek günde en az 1 saat oynamama rağmen 1 günü geçiriyor oyun oynamadığımda 1,5 güne kadar gidebiliyor(YouTube ta fazla içerik izliyorum) . Isınma sorunu var diyen olmuş ben de öyle bir sorunda yok sadece android 10 ve one uı 2.0 Sürümü yeni olduğu için animasyonlarda (arka plandaki uygulamaları kapatırken) arada takılma gibi animasyon sorunları oluyor ama Oda büyük ihtimal yakında düzelir. 

Sonuç ; bluetooth düzgün,  pil orta , animasyonlar sıkıntılı, ısınma ve oyun performansında sorunsuz ,kamerası gayet iyi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 0Ege0,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu bilgilendirme ile Samsung Forum’a katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

2 Comments
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy A
belirttiğim hatalar dışında sorunlar ile karşılaşanlar servise götürüp en azından bi baktırsınlar belki sorun o cihazdadır (belkide ben şanslıyım)
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba 0Ege0,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu bilgilendirme ile Samsung Forum’a katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

MOD