cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51

(Topic created on: 03-13-2023 01:36 AM)
134 Views
123ezg
Active Level 1
Options
Galaxy A

A 51 telefonumu 2 yıldır kullanıyorum düşme ya da herhangi bir darbe almamasına rağmen birden beyaz bir çizgi oluştu ve dokunmatigi gitti. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapabilirim?

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
gidecek ama zaten samsung servisine götürdüğünüzde sıfırlama knayı isteyecekler.
123ezg
Active Level 1
Galaxy A
Sıfırlayamayi göze alamaam :(
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
yüksek ihtimal ekran panelleri değişecek,teknik servise götürmek tek yol gibi görünüyor maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonun fleks bağlantısında temas sorunu, tahribat görünüyor. Yazılım sorunu olma ihtimali düşük. Batarya veya ısınma kaynaklı olabilir. Telefonu yeniden başlattığınızda sorun devam ediyorsa maalesef servise göndermeniz gerekir. Garantisi varsa değişim yapılır. Yoksa servis hoşunuza gitmeyen bir meblağ ister.
123ezg
Active Level 1
Galaxy A
Yeniden başlatayım hemen geliyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şimdi gördüm, orijinal olmayan bir şarj kablosu kullanıyorsunuz. Cihaz için sağlıklı değil.
123ezg
Active Level 1
Galaxy A
Evet doğrudur, depremden canımızı zor kurtardık bulabildiğim herhangi bir şarj aletini kullanıyorum maalesef. Orjinal kabloya dönersem düzelir mi ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Geçmiş olsun. Sebebi bu kablo olsa bile olan olmuş. Eğer yeniden başlatma ile de düzelmediyse teknik servis çözer. Tekrar geçmiş olsun.
123ezg
Active Level 1
Galaxy A
Telefonu yeniden başlattım dokunmatik biraz daha iyi fakat beyaz çizgi gitmedi
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Servise götür en iyisi