cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51 hakkında merak edilen herşey (ilk çıktığı hafta aldım)

(Topic created on: 03-28-2020 07:57 PM)
463 Views
TabS7ege
Active Level 8
Options
Galaxy A

-Bluetooth sorunu ilk güncellemeyle düzeldi

-YouTube gibi uygulamalarda ısınma veya donma yok
-pil sabahtan akşama kadar rahat götürüyor. Aciliyetten %25 le çıksa nız bile yeter. Ama 4000 mah bir bataryaya göre az gidiyor android 10 ve one ui 2 yeni olduğu için şimdilik normal ileriki güncellemelerle dahada iyi olur.
-pubg , cod gibi oyunlarda kasma donma olmuyor rahatlıkla oynayabilirsiniz orta ayarlarda 
-kullanilan işlemci A50 dekiyle neredeyse aynı tek frk düşük enerji tüketimi özellikle oyunlarda pil farkı A50 ye göre belirgin.(A50 den daha az pil tüketiyor oyunlarda)
-kamera gece okadar iyi olmasa bile kısmen loş ortamlarda gayet yeterli 3x yakınlaştırma ya kadar gayet başarılı 8x tede tabela gibi şeylerden yazılar okunur halde.
-ön kamera renk dengesi denediğime göre çok başarılı A71 den daha doğal ön kamera açısından
-ekran çok başarılı dizi ve filmleri dahada keyif alarak izleyebilirsiniz
-klavyesi nedense bana kötü geldi daha öncede Samsung kullanıyordum ondada normal klavye yi tercih etmiyordum (gboard iyi)
-parmak izi gayet yeterli sadece animasyon değişse daha güzel olurdu rengi çok parlak yeşil ve gece rahatsız ediyor 
-yüz tanıma karanlıkta bile açabiliyor ama arada takılıyor 10 kere açıyorsa 1 kere açmıyor gibi ama genelde yanken bile açıyor.
-yazilimsal one ui 2 yeni olduğu için arkaplan uygulamarini kaplarken FPS düşük gibi animasyonu sıkıntılı 
2 Comments
s23vercetti
Active Level 7
Galaxy A
pil a50 nin daha iyi internetteki ve sammobile daki surelere bakibca a50 rahat onde aliyor perform olarakta a50 gpu cok daha iyi oyunlarda **bleep** atiyor bu
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy A
güç bakımından farkları yok yazılımsal **bleep** yüzünden osekilde a50 min işlemcisinin düşük güç tüketen aynı gücü veren hali ama android 10 ve one ui 2 optimizasyonu suanlik kötü