Resolved! Solved

Original topic:

A51 batarya ömrü uzatma

(Topic created on: 11-24-2020 12:36 PM)
1313 Views
HYMG
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bataryanın ömrünü nasıl uzatabilirim telefonumu saat 9 30 gibi aldim 92 iydi dun biraz oynadim 92 iken aldim sarjim suan 66 normal mi sizce yoksa kotu  bataryayi nasil sifirlicaz . 

??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung, sorunu çözmek için hiçbir zaman USSD kodları kullanmanızı önermez.

Batarya ile ilgili sorununuz varsa önce Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller sayfasından pil sağlığını kontrol edin. Sonra verilerinizi yedekleyip, kontrol edilebilmesi için yetkili servise götürün.
İncelenmesi için hata raporu gönderebilirsiniz.

View solution in context

26 Comments
Galaxy A
güç tasarufu var uzatabilirsin güç tasarrufuyla
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
ben yanlis bir sey mi yaptim arkadaslar bataryayi resetledim sarjim 64 dü reset attim 60 oldu neyapmam lazım bilmedigim bir sey yaptim . lutfen yardim edin !
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
yanliş bir şey mi yaptim .
Galaxy A
samsung memebesten hata raporu göndermeni tavsiye ederim KARDEŞİM sorununu çözelerler
0 Likes
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
ya youtubedan baktım *#0228# bastim batarya ayarlari cikti alta sifirla dugme var ona bastım sonra ise telefon ekran kapandi tamamen kapanmadi sace ekran sonra ben 2 kere ekrana bastım bir sey olmadi sace batarya omru uzadi heralde bilmiyorum suan normal telefonum .
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Yanlis yapmissin
Sarjin 5 iken *#0228$ yapip quick starta basip direk sarja takio tam sarj olana kadar sarj etmeniz ve cihaza hiç bakmamaniz gerekirdi.
Cihaza sadece onu yaparsaniz piliniz 3 kat daha hizli biter
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
ne yapcam simdi boyle kullansam bir sey olur mu
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
peki telefonuma bir sey olur mu
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Boyle kullanirsan bsy olmaz ama pilin 3 4 kat daha hizli biter benim tercihim pilin kalibresi iyice bozulmasin diye servise gitmeniz tercih ederim.