cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 Mail kapanma problemi

(Topic created on: 08-11-2020 01:56 PM)
197 Views
EmreBasarik
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba,

Maillerimi kontrol ederken bazen görüntüyü yakınlaştırma ihtiyacı duyuyorum. Tam bunu yaptığım aşamada mail uygulaması ya kapanıyor yada mail tekrar açılmıyor. Var mıdır bir çözümü?

Teşekkürler. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmreBasarik,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulamanın verisini silip tekrar dene
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uygulamayı sıfırlamayı deneyin. Samsung e mail uygulamasından bahsediyorsan geri bildirimde bulun. Başka e mail uygulamasından bahsediyorsan geri bildirim de bulun. Ayrıca A51 diye başlık açmayın sonra başkası diyor A51 de sıkıntı var zannediyor.
0 Likes
Brazl
Active Level 7
Galaxy A
Uygulamanın verilerini silebilirsin, uygulamayı silip yine yükleyebilirsin. Hangi uygulamaysa geliştiricisine geri bildirim gönder. Bunlar sorununuı çözer
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmreBasarik,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes