Original topic:

A51 Kamera

(Topic created on: 06-22-2020 10:06 PM)
335 Views
Eleven011
Active Level 5
Options
Galaxy A

Telefonumun kamerasi sanki iyi cekmiyor gibime geldi. Alt modellerin (bazı) kameralari sanki daha iyi cekiyor. Belki yazilim ile duzeltilebilir ama bilmiyorum, belki bir ayarini bozmusum diye ayarlarini sifirladim ama 🤷‍♂️.  

Tesekkurler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Eleven011,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için çektiğiniz görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk

A51 kamera güzelli modlarını kapatmanı tavsiye ederim

A51 den hangi alt model daha iyi çekiyor
Eleven011
Active Level 5
Galaxy A
babam a50 kullaniyor ve bilerek test ettim tabi işik kosullari **bleep** ediyor
Eleven011
Active Level 5
Galaxy A
guzellik modlari kapali*
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy A50 ve A9 2018 en iyi samsung orta segment kamerasında en iyi kamera sahiptir bunu bir çok kullanıcıda biliyordur

örneğin dxomark test var A50 (85) puan alıyor A71 ise (84 )puan alıyor
Galaxy A
A50 kullanıyorum kamerası süper çekiyor, (A.70 A,80 A,51 ) falan A,50 ile yarışamazlar. buradan tüm telefon alacaklara sesleniyorum. (A,50) alın her özelliği ile mükemmel bir cihaz
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen A50 gerçekten güzel kamerada biraz sadece yazılım kısıtlı şu kısıtlamayı açsa samsung neler olucak ...
Eleven011
Active Level 5
Galaxy A
ona lafım yok awesome camera diye reklam yapiyorlardi yani hem performansa hem de kameraya guvenip aldim tabi bunlar yazilim ile halledilebilecek bir sey ama iste
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Kardeşim tabiki dediğinde haklisin inşallah sorunlarınız düzeltir
Eleven011
Active Level 5
Galaxy A
tesekkur ederim ilgilendigin icin