cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 Android 11 ile birlikte Whatsapp sorunu.

(Topic created on: 03-16-2021 05:17 PM)
1012 Views
Ekh
Active Level 3
Options
Galaxy A

Always on Display da süreli olarak bildirim gelmiş gibi Wp simgesi çıkıyor,açıyorum Whatsapp Kontrol ediliyor diyor..Uygulama güncel. Bu problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mı ?

12 Comments
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy A
Wi-Fi bağlantısı ile ilgili olabilir o bildirim arada bana da geliyor
Galaxy A
aynen öyle
Ekh
Active Level 3
Galaxy A
wi-fi ile ilgisi yok arkadaşalar mobil veri aktifken de sürekli geliyor.Tahminim bildirimleri kapalı olan wp gruplarında birşey yazılınca bu sorun oluşuyor.
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy A
bildirimleri kapalıysa hiçbir şekilde bildirim gelmemesi lazım çünkü ben de hepsi sessizde ve gelmiyor 🤔
Ekh
Active Level 3
Galaxy A
Aynen öyle kapalıyken gelmemesi lazım normalde güncellemeden önce gelmiyordu zaten ama şuan geliyor..yani geliyor dediğim işte simge çıkıyor ve Wp kontrol ediliyor diyor içini açıyorum grup harici birşey yok.Bir anormallik var çözemedim ama grup bildirimleriyle ilgili olduğu kesin.
Solution
hsnn
Active Level 5
Galaxy A
banada oluyordu diger bildirim seceneklerini kapatabilirsin o zaman gelmeyecektir
Ekh
Active Level 3
Galaxy A
Diğer bildirim seçeneklerini bulamadım hangi alt menüde yardımcı olabilir misin.Diğerleri derken tüm Wp tüm bildirimlerini kapamaktan bahsetmiyorsundur umarım 🙂
hsnn
Active Level 5
Galaxy A
İşaretledigim secenegi kapatirsan mihtemelen olmayacaktir. cunku ben kapattigimdan beri karsilasmadim

20210316_190744_18527.jpg

Ekh
Active Level 3
Galaxy A
Çok teşeklürler,kapattım bende deneyelim biraz.