cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 Akıllı kilit sorunu

(Topic created on: 08-08-2020 02:16 AM)
2825 Views
Demirer0320
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bigisi olan varmi bir sorun yaşıyorum  telefonumu acarken kilit akılı kilit  tarafından açıldı diyor  normal de boyle olmuyordu  hic parmak izi veya  desen ile kilitli ama şuanda  telefonu şifre veya parmak izi okumadan akilli kilit tarafından açıldı diyip kilidi herkes açabiliyor  bunu nasıl düzeltebilirim....?? 😔

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar » Genel Yönetim » Sıfırla » Fabrika ayarlarına dön

İşleminin deneyip, Gözlemleyiniz. Bu işlemde veri kaybınız olmaz. Sadece; Klavye ayarları, Zil sesi ayarları vb, ayarlar sıfırlanmaktadır.

Ekstra; "Ayarlar » Kilit ekranı » Smart Lock » Üzerinizde olduğunu algılama" Seçeneği açıksa, bu gibi durumlar olabilir. Bu ayarı kapatın ve gözlemleyin.

Her hangi bir düzelme olmaz ise, Samsung Members üzerinden hata raporu gönderin. Gerekli kontrol için, Smart Tutor uygulaması ile uzaktan destekte alabilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Galiba kardeşim Bluetooth üzerinden bir cihaza bağlı olduğun zaman açabilir diye biliyorum eğer ondan kaynaklanmıyorsa

Durumun incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy A
Hmm sağlasın kardeşim Anladim hata raporuda göndersem olurmu..
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar » Genel Yönetim » Sıfırla » Fabrika ayarlarına dön

İşleminin deneyip, Gözlemleyiniz. Bu işlemde veri kaybınız olmaz. Sadece; Klavye ayarları, Zil sesi ayarları vb, ayarlar sıfırlanmaktadır.

Ekstra; "Ayarlar » Kilit ekranı » Smart Lock » Üzerinizde olduğunu algılama" Seçeneği açıksa, bu gibi durumlar olabilir. Bu ayarı kapatın ve gözlemleyin.

Her hangi bir düzelme olmaz ise, Samsung Members üzerinden hata raporu gönderin. Gerekli kontrol için, Smart Tutor uygulaması ile uzaktan destekte alabilirsiniz.
0 Likes
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy A
sağlasın kardeşim sorun çözüldü
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar, Kilit ekranı, Smart Lock, Kapatın.
Galaxy A
Smartlock u kapatabilirsin