cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A51 İnternet Olmadan Bağlı Hatası

(Topic created on: 12-09-2022 10:28 PM)
1864 Views
Emirhan Kurt
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A51 cihazım var ve sürekli internet olmadan bağlı hatası alıyorum. Artık kafayı yemek üzeriyim, telefon değiştirip başka markaya geçeceğim yeter!

Sürekli aynı hata 2-3dk de bir wi-fi kapatıp açmaktan bıktım, tüm her şeyi yaptım. 3 defa telefonu sıfırladım, ağ ayarlarını sıfırladım, modemi sıfırladım, yetkili servise baktırdım modem de sıkıntı yok. Evdeki diğer cihazlarda sıkıntı yok bir bende var artık bıktım! Birileri yardım etsin lütfen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Emirhan Kurt,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Modemden kaynaklanıyor...hatta emin olmak için başka bir cihazdan hotspot bağlantı aç ona bağlan kesinti yasamayacaksın
Ayrıca modem marka modeli nedir
0 Likes
Emirhan Kurt
Active Level 1
Galaxy A

Modemden kaynaklanmıyor evde başka a51 de var onda yapmıyor bir tek benimkinde yapıyor. Yukarıda mesajda belirttiğim gibi her yolu denedim kesinlikle modemle ilgili bir sıkıntı yok.

0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
A51 ler Türktelekom eski bir modem de bağlantı sorunu yaşıyor Avrupa modellerde de TP link model modemde bağlantı sorunu olduğunu bildirdi...
0 Likes
Emirhan Kurt
Active Level 1
Galaxy A

Aynı model başka A51 de niye sıkıntı yok ? bir bende mi uyumsuzluk var

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Wifi internet sıkıntı vardır
0 Likes
Emirhan Kurt
Active Level 1
Galaxy A

Dediklerimi tekrar okursanız sevinirim aynı cihaz dan evde var niye tek bende oluyor o zaman ?

0 Likes
KaannA51
Active Level 3
Galaxy A
abi bende a51 kullaniyorum hata verdiginde bluetoothu kapatip biraz bekle internete tekrar baglanmiyosa wifi ile ilgili bir priblem vardir
0 Likes
KaannA51
Active Level 3
Galaxy A
internette arastirirsan kronik sorunu var telefonun wifi ve bluetooth alicisi ayni anda acik oldugunda sorun yaratiyor
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Emirhan Kurt,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes