Original topic:

A50

(Topic created on: 03-13-2021 06:17 PM)
460 Views
kdkod
Active Level 5
Options
Galaxy A
Oppo , Lg , HTC , Huawei , Asus dahil Tüm Andorid cihaz lar Andorid 11 Sürüm aldı Ama A50 Bahtı kara cihaz Almayacak kaderi yok 
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
yorum yapacak san cihaz lardan anlaman lazım tabi sen de haklısın cihaz ların a sını b sini bilmiyon hava gazı gibi ara da bir gaz çıkarıyorsun kim istemiyor %89 istiyor gözlük tak orana bak
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
Inan senden fazla anlıyorum en azından bi rom atabilip erken güncelleme alıp burda insanlara boş yaparak linç yemicek kadar anlıyorum en azından hayır bu kadar basit bisiyi yapamicak kadat beceriksiz olanda NE BILIM YANI...
A71FanEdition
Active Level 10
Galaxy A
kesinlikle A71 bekliyor a serisinin en iyisi A50 den daha güçlü
0 Likes
omerluna
Expert Level 5
Galaxy A
A71 en yakın zamanda alacak dediğiniz gibi A50 den daha güçlü yakında alır eli kulağında
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
parayı ver düdügü çal ne aceleniz var android 11 gelince telefonla ışınlanma mı gelecek
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
aynen knk
Galaxy A
kardeşim beklemek istemezsen india romu.nu kur yükleyen arkadaşlar var sammobil.den romu ve odin programı indir pc ne kur
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
nasıl yapılıyor
Galaxy A
kardeşim burda anlatmak zaman alır internete gir videoları izle ama kendin.den emin deyilsen hiç bulasma derim brick yaparsın telefon açilmaz servise götürmek zorunda kalırsın
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
knk çok istiyorum yaaa
0 Likes