cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50

(Topic created on: 03-28-2022 10:08 PM)
319 Views
jsjdnd
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaş lar

A50 400 MB güncelleme Sunulmuş U takılı diyor lar yurt dışında yayınlanmış 1 Mart Güncellemesi Diyor lar Galeri Düzelen me özeliği gelmiş Bizlere niye gelmedi 
18 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Mart güncellemsi A505U cihazları için çıktı 400 mb de değil

Sadece standart mart ayı güvenlik güncellemesi

Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için gelmiyor her özellik maalesef
jsjdnd
Active Level 7
Galaxy A
Yok kral Özelik deyil Galeri Sunulmuş 400 MB yutube var kral Mart 1 diyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Vay bee galeriye 400 mb güncelleme 😅😅😂

Kardeşim sen buna gerçekten inanıyormusun yani galeriye 400 mb güncelleme gelmesi imkansız üstüne imkansız
jsjdnd
Active Level 7
Galaxy A
Kral Mart ne Sunar lar kral
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Bilmiyorum görünürde güvenlik güncellemesi vat avrupada türkiye henüz girmedi standart güvenliğe

Normal u takılı Mart var ne gelir bilmiyorum ne zaman gelir belli değil
Sezer00
Active Level 4
Galaxy A
Ya o değil de hala pubg oyunu duzeltemediler ona hayret ediyorum sürüm 9 Ken sıfır kasma sıfır donma ama gel de şimdi bak utanıyorum bu telefonu oyunlarda kullanmaya yazık..
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Evet ilk çıktığında pubg çok güzeldi, ama oyun geliştikçe A50 nin gücü yetmekte zorlaştı ve maalesef eskiden alınan değerleri şuan alamıyorum ,umarım pubg ekibi çözer diyelim fakat samsung ile olduğunu düşünmüyorum sorunun
Sezer00
Active Level 4
Galaxy A
Var mi çaresi varsa söyler misin onu yapayım oyunun kendi içindekilerle mi iletişime geçeyim yoksa ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Oyun geliştiricileri iletişime geçilmesi gerek

A50 Ye eğer Gos kapatma gelirse şayet 10 fps bir artış olucaktır buda işe yarar ama belli değil gelip gelmeyeceği