cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 telefon şarjı kullanmadan bitiyor

(Topic created on: a week ago)
45 Views
Meto_61
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonu 2019 da aldım. Pil sağlının kötü olduğunu görünce değişim yapmaya karar verdim. Ekran ve pili değiştirdim. Değişimi 10m² küçük bi telefoncu dükkanında yaptırdım. Toplam 2000 lira para verdim. Nalet olsun telefonun ekranı kapalı ama şarjı sürekli gidiyor. Uyumadan önce şarjım 70 civarı bir şeydi. Sabah uyandım baktımki şarj 6 ya düşmüş. Normalde sabah uyanana kadar pil yüzdesi %1 taş çatlasın en fazla %2 düşerdi. Şimdi yarısından çoğu kendiliğinden bitiyor şarjın. Pili değiştirmeden önce ekran açık kalma sürem en az 5-6 saat oluyordu. Şimdi 3 saat zor dayanıyor. Samsung tudor dan baktım pil sağlığım %92. Pil şarj döngüsü 1920. Ayrıca members uygulamasında pil durumum hala daha kötü olarak duruyor. SS e bakın.

image

9 Comments
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Her defasında diyoruz teknik servislerde değişim yapın diye inadına telefonculara koşuyorsunuz ne diyim 🤷
0 Likes
Meto_61
Active Level 1
Galaxy A
Kardeşim servise kargoyla telefon yolladım. Yedek parça yok deyip iade ediyorlar. Birde uzun zaman geri yollamıyorlar telefonu
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Geçmiş olsun o zaman ne diyeyim
0 Likes
mete1905
Active Level 6
Galaxy A
Ne farkı varki
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy A
Orijinal aparatlar kullanılıyor çünkü
0 Likes
sercanozgur
Active Level 2
Galaxy A
kardeşim bu telefoncular orjinal parça , batarya vs kullanmiyor emin ol bence bu yüzdendir.bendede bir eski m 20 var şarj almıyor soketi bozuk telefon 5 senelik hiç yaptırmaya uğraşmadan 7 bine yeni telefon aldım yine Samsungdan m 15 aldım kafam rahat. yinede eski olanı yaptırip yedek telefon olarak kullanmayı düşünüyorum ama gözüm inan kesmiyor çünkü takacaklari parça em fazla 3 ,5 ay dayanıyor geçmişten biliyorum.orjinal parça takmazlar
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Sarj soketinin orjinali ya da yan sanayisi çok farketmez temiz işçilik olsun yeter. Belki degiseme bile gerek kalmaz lehim sorunu oluyor öyle basit şekilde çözülüyor çoğu zaman
sercanozgur
Active Level 2
Galaxy A
takınca oturmuyor oynuyor asinmadan kaynaklı bir temas eksikliği diye düşünüyorum kablo şarjı bile olmuyor 6 saat sürüyor şarj olması başka kabloda denemiştim aynı oluyo
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Muhtemelen yan sanayi bir batarya kullanılmış. Söyle söyleyeyim orjinal batarya %50 ömrünü tuketse yan sanayi bataryadan daha iyidir. Ayrıca taktiği batarya sorunlu sarj tutmuyor git söyle belki başka batarya takar yine orjinal gibi olmaz ama gece de %60 azalma olmaz en azindan